CuBe2 Strip Tembaga Beryllium
  • Air ProCuBe2 Strip Tembaga Beryllium
  • Air ProCuBe2 Strip Tembaga Beryllium
  • Air ProCuBe2 Strip Tembaga Beryllium
  • Air ProCuBe2 Strip Tembaga Beryllium

CuBe2 Strip Tembaga Beryllium

CuBe2 Beryllium Copper Strip minangka campuran tembaga Beryllium tembaga sing paling umum lan misuwur amarga kekuatan lan kekerasan sing dibandhingake karo wesi tembaga komersial. CuBe2 Beryllium Copper Strip ngemot kesepakatan. 2% beryllium lan entuk kekuwatan tegangan sing paling gedhe bisa ngluwihi 200 ksi, nalika kekerasan nyedhaki Rockwell C45. Kangge, konduktivitas listrik minimalake 22% IACS ing kahanan umur.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

CuAja2 Strip Tembaga Ajaryllium

Pabrik tembaga Ajaryllium, luwih saka 10 taun pengalaman, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka jalur tembaga beryllium CuAja2


Cube2 / C17200 AjarylliumCopper minangka campuran aloi tembaga Ajaryllium sing paling umum lan paling penting kanggo kekuatan lan atose sing paling gedhe dibandhingake wesi tembaga komersial. CuAja2 / C17200alloy ngemot persetujuan. 2% beryllium lan entuk kekuatan tarik tegangan paling gedhe ngluwihi 200 ksi, nalika kekerasan nyedhaki Rockwell C45. Kangge, konduktivitas leelektronik minimalake 22% IACS ing kahanan umur.

CuAja2 / C17200 uga nampilake resistensi sing luar biasa kanggo stres stres ing suhu Suhu

CuAja2 Strip Tembaga Ajaryllium


2. Bahan lan sabar kanggo belang tembaga CuAja2


Kelas: C17200, C172, CDA172, QAja2, CuAja2, CB101

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)



3. Komposisi kimiaTembaga tembaga CuAja2


Aja

1.9-2.15

Ni + Co

â ‰ ¥ 0.2

Ni + Co+Fe

â ‰ ¤0.6

   Cu+Aja+Ni + Co+Fe   

â ‰ ¥ 99.5



4.   Dimension and tolerance of CuAja2 beryllium copper strip


Spesialisasi ¼

Kekandelan

Jembar

0.08~0.12

â ‰ ¤300

>0.12~0.15

â ‰ ¤600

>0.15~<0.50

â ‰ ¤600

0.5~3.0

â ‰ ¤1000


5.   Characteristics ofTembaga tembaga CuAja2


Suhu

Kekuwatan Tensile

Entuk Panjang

Elongation A50

Atose

   Ajandability   

   Ajandability   

(Rm, Mpa)

Rp0.2, Mpa

%

HV

GW

BW

0

410-540

-

â ‰ ¥ 35

90-160

0

0

1 / 4H

510-620

-

â ‰ ¥ 10

145-220

2

1

1 / 2H

590-695

-

â ‰ ¥ 5

180-240

3

2

H

685-835

-

â ‰ ¥ 2

210-270

6

2


6.   Application ofTembaga tembaga CuAja2


CuAja2 beryllium copper is used for all kinds of micro motor brushes, switches, relays, connectors, thermostat springs, and various springs that require high strength, high elasticity, high hardness, and high wear resistance etc..


7.   Manufacture plant of CuAja2 beryllium copper strip




8.   Tests and inspection for CuAja2 beryllium copper strip


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

CuAja2 Strip Tembaga Ajaryllium test


9.   Quality certificate for CuAja2 beryllium copper strip



CuAja2 Strip Tembaga Ajaryllium certification


10. Packing and shipping for CuAja2 beryllium copper strip


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


CuAja2 Strip Tembaga Ajaryllium packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

CuAja2 Strip Tembaga Ajaryllium delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. How long is your delivery time forCuAja2 beryllium copper strip?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: CuBe2 Beryllium Tembaga Strip, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码