Tips Hubungi Elektronik
  • Air ProTips Hubungi Elektronik
  • Air ProTips Hubungi Elektronik
  • Air ProTips Hubungi Elektronik
  • Air ProTips Hubungi Elektronik

Tips Hubungi Elektronik

Tips kontak listrik uga diarani titik kontak, tombol utawa terminal. Minangka komponen sirkuit listrik sing ditemokake ing saklar listrik, pemancar lan pemecah. Ing kasusun saka rong logam conductive elektrikal sing ngliwati arus listrik utawa insulate nalika celah ing antarane dheweke ditutup utawa mbukak. Jurang kasebut kudu dadi medium udara penebat, vakum, minyak, SF6or cairan penebat listrik liyane.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Tips Hubungi Elektronik

Pabrik tips Perak, luwih saka 10 taun pengalaman, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..


1. Pambuka tips kontak Listrik


Tips kontak listrik dadi titik kontak, tombol utawa terminal. Iki minangka siraman listrik sing ditemokake ing saklar listrik, pemancar lan pemecah. Ing kasusun saka rong logam logam konduktif sing ngliwati orinsulate arus listrik nalika celah ing antarane dheweke ditutup utawa mbukak. Jurang kasebut kudu dadi medium udara penebat, vakum, minyak,SF6utawa insulelektronik liyaneadi



2. Aplikasi tips kontak Listrik


Tips kontak elektrik utamane digunakake kanggo termostat, switch tembok, welding spot, motorbreaker, pigura timah IC ...

Eelectrical Contact Tips


3. Bahan Utama kanggo tips kontak Listrik


Bahan utama: Ag, AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgSnO2ln2O3, AgZnO,

Bahan tengah utama: Cu.Brass. baja

Bahan dhasar utama: Cu, Kuningan, Perunggu, CuSn, CuNi, Cube, CuNiZn, Fe, Ni, Monel SUS


Materi

Komposisi

Atose


Listrik

Kapadhetan

Seri

(%)

(Hv utawa HRB)


Konduktivitas

(g / cm3)





(% IACS)


AgSnO2

Ag 88, SnO2 12

Hv

90 ~ 135

65

9.9

Ag 87, SnO2 13

Hv

110 ~ 160

54

9.8

AgSnO2In2O3

Ag 89, SnO2In2O3 11

Hv

110 ~ 150

51

10

Ag 87, SnO2In2O3 13

Hv

110 ~ 155

50

10

AgNi

Ag 70, Ni 30

Hv

85 ~ 140

70

9.5

Ag 50, Ni 50

Hv

90 ~ 145

55

8.9

AgW

Ag 50, W 50

HRB

40 ~ 70

50

13.2

Ag 35, W 65

HRB

65 ~ 95

45

14.5

Ag 50, W + WC 50

HRB

45 ~ 75

50

13.2

AgWC

Ag 55, WC 45

HRB

55 ~ 85

48

12.2

Ag 50, WC 50

HRB

70 ~ 100

45

12.1

Ag 40, WC 60

HRB

70 ~ 100

40

12.5

AgWCC

Ag 85, WC 12, C3

Hv

50 ~ 80

55

9.3

Ag 79, WC 18, C3

Hv

50 ~ 95

53

9.3

Ag 77, WC 20, C3

Hv

55 ~ 95

51

9.5

Ag 75, WC 22, C3

Hv

55 ~ 95

49

9.5

Ag72, WC 24, **

Hv

60 ~ 95

45

9.7

AgC

Ag 95, C5

Hv

40 ~ 70

55

8.1

CuW

Cu 40, W 60

HRB

60 ~ 90

48

13

Cu 35, W 65

HRB

65 ~ 95

45

13.5

Cu 30, W 70

HRB

70 ~ 100

40

14


4. Spesifikasi sakaListrik contact tips


Ukuran bisa disesuaikan miturut panjaluk para ahli.

Kekandelan pasuryan: 0,05mm - 1.5mm

Middlethickness: 0.3mm-1.0mm

Kekandelan dhasar: 0.1mm - 3.0mm


Eelectrical Contact Tips specification


5.   Product types for Listrik contact tips


Titik kontak logam tunggal, titik kontak Bimetal, titik kontak logam Tri-logam,

Titik kontak tombol bunder, titik kontak kothak.


Eelectrical Contact Tips type



6. Manufacture plant ofListrik contact tips  


Eelectrical Contact Tips factory


7.   Quality certificate forListrik contact tips


Eelectrical Contact Tips quality control



8. Packing and shipping forListrik contact tips


Paket:

Pisanan dilebokake 100-1000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.

Eelectrical Contact Tips packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.


Eelectrical Contact Tips delivery


9. FAQ


Q1. Apa sampeyan bisa nulung pelanggan kanggo ngrancang produk?

A1. Kita bisa mbantu para pelanggan ngrancang produk sing paling apik kanggo entuk fungsi lan biaya sing cocog miturut aplikasi.


Q2. Apa sampeyan bakal milih kita milih bahan sing cocog?

A2. Kita bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut pemprosesan sampeyan.


Q3. Apa bahan kontak listrik sing bisa diwenehake?

A3. Kita bisa nyedhiyakake perak (Ag), AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgZnO, AgSnO2ln2O3, AgC, AgWC, AgW, CuW etc


Q4. Apa sampeyan bisa ngetrapake conto gratis?

A4. Yen ana ukuran saham sing pas utawa padha, bisa dikirim kanthi gratis.


Q5. Kepiye carane ngontrol kualitas?

A5. Kita ngasilake kanthi ketat miturut lukisan lan rekrekuensi pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben parpar, usaha kanggo menehi produktivitas 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.


Panas Tags: Tips kontak Eterectrical, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码