Rivet baja Ranjang
  • Air ProRivet baja Ranjang
  • Air ProRivet baja Ranjang
  • Air ProRivet baja Ranjang
  • Air ProRivet baja Ranjang

Rivet baja Ranjang

Rivet baja berongga yaiku produk logam, bagian sing rod-rod kanthi tutup ing mburi. Sawise mlebu menyang anggota sing disambung, ujung liyane kena lan dipencet ing mburi njaba rodha kanggo kompres lan ndandani anggota. Iki kalebu rivet jinis kothong, sing beda karo rivet kothong sing umum dikenal minangka "eye jagung", sing digawe kanthi tusukan pipa kanthi mesin rivet.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Rivet baja Ranjang

Pabrik rivets logam, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..


1. Pambuka rivet baja berongga


Rivet kothong yaiku produk logam, bagian sing arod kanthi tutup ing mburi. Sawise nembus menyang konektor, ujung liyane kena lan dipencet ing sisih njaba rod kanggo ngiringan lan ndandani anggota. Iki kalebu rivet jinis kothong, sing beda karo rivet kothong sing asring dikenal minangka "eye jagung", sing digawe kanthi nggunakake bahan pipa kanthi mesin rivet.


2. Aplikasi rivet baja berongga


Rivet ramping lan tubularrivet Semi digunakake ing instrumen presisi, hardware mechanical, elektronikappliances, perangkat otomatis, lampu lan industri liyane ...



3. Bahan Utama kanggo rivet kothong


Tembaga, Kuningan, baja, Aluminium.

Rivet baja Ranjang


4. Surfacetreatment kanggo rivet baja berongga


NickelPlated, Nickel Dumb, Nickel Ireng, Zink Putih, Zink Biru, Zink Hitam, Kuning Zink, Plated Chrome, Plato Bronze, Plated Tin, Plated Plated, Purified, Oxidized


5. Spesifikasi sakarivet hollowsteel


Ukuran bisa disesuaikan miturut panjaluk para ahli.

Rivet baja Ranjang specification


6. Jinis produk kanggo rivet baja berongga


Rivets semicircularhead, rivet sirah rata, rivets sirah kontra, rivet semi-kothong, rivet solid, rivet tubular, rivet putra-ibu, rivet langkah-langkah liyane,

Rivet baja Ranjang type


7. Manufacture plant of rivet hollowsteel



8. sertifikat kualitas kanggo rivet baja berongga


Rivet baja Ranjang certificate


9. Pengemasan and shipping for rivet hollowsteel


  Pengemasan:

Pisanan dilebokake 100-1000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.

Rivet baja Ranjang packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Rivet baja Ranjang delivery


10.FAQ


Q1. Apa sampeyan bisa nulung pelanggan kanggo ngrancang produk?

A1. Kita bisa mbantu para pelanggan ngrancang produk sing paling apik kanggo nggayuh fungsi sing apik lan biaya sing dijaluk miturut aplikasi.


Q2. Apa sampeyan bakal milih kita milih bahan sing cocog?

A2. Kita bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut pemprosesan sampeyan.


Q3. Apa sampeyan bisa ngetrapake conto gratis?

A4. Yen ana ukuran saham sing pas utawa padha, bisa dikirim kanthi gratis.


Q4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

A5. Kita ngasilake kanthi ketat miturut lukisan lan rekrekuensi pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben parpar, usaha kanggo menehi produktivitas 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.


Q5. Kepiye carane ngemas?

A6. Sawise dipriksa, kita sijine bagean sing berkelayakan ing kantong plastik utawa kantong plastik vakum, banjur ing karton utawa kothak kayu. Kita uga nampa kemasan saka pelanggan.





Panas Tags: Baju Rivet Baju, produsen, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码