PCB Foil Tembaga
  • Air ProPCB Foil Tembaga
  • Air ProPCB Foil Tembaga
  • Air ProPCB Foil Tembaga
  • Air ProPCB Foil Tembaga

PCB Foil Tembaga

Kerajang tembaga PCB yaiku foil logam sing tipis lan terus dilebokake ing lapisan dasar papan sirkuit, gampang dipatuhi lapisan jampel, kanggo nampa lapisan proteksi percetakan, karat sawise pembentukan pola sirkuit. Minangka bahan penting sing digawe saka CCL lan papan sirkuit dicithak (PCB) .PCB foil tembaga (kesucian luwih saka 99,7%, ketebalan 5um-105um) minangka salah sawijining bahan dhasar industri elektronik.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

PCB Foil Tembaga

Pabrik Foil tembaga, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka kerajang Tembaga PCB


Copperfoil minangka lapisan logam sing tipis lan terus-terusan sing disimpen ing lapisan dhasar saka circuitboard, gampang dipatuhi lapisan jampel, kanggo nampa pelindung pelindung cetak, karat sawise pembentukan pola sirkuit. Minangka bahan penting kanggo digawe saka CCL lan papan sirkuit dicithak (PCB).

Kerajang tembaga PCB (kesucian luwih saka 99,7%, ketebalan 5um-105um) minangka salah sawijining bahan dhasar industri kimia

PCB Foil Tembaga


2. Bahan lan Pompa tembaga forpCB


Kelas: T2, TU2, C102, C1020, C1100, Cu-ETP, CDA110, CDA102,

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


3. Komposisi kimiaPCB foil tembaga


Cu + Ag:⠉ ¥ 99,95

Sn :⠉ ¤0.002

Zn:⠉ ¤0.005

Pb:⠉ ¤0.005

Ni:⠉ ¤0.005

Fe:⠉ ¤0.005

Sb :⠉ ¤0.002

S :⠉ ¤0.005

Minangka :⠉ ¤0.002

Bi:⠉ ¤0.001

O:⠉ ¤0.06

Impurities:⠉ ¤0.1


4.   Dimension and tolerance of PCB foil tembaga


Kekandelan: 9um "100um

Lebar: 10mm - 1350mm

 

5.   Mechanical properties for PCB foil tembaga



6.   Application of PCB foil tembaga


Iki digunakake kanthi umum ing elektromagneticshielding lan anti-statis, kalkulator industri, Komunikasi, kiriman, peralatan QA, baterei lithium-ion, set televisi sipil, videorecorder, pemain CD, copier, telpon, penghawa dingin, otomotifelectronics, konsol game.


7. Pabrik pabrik PCB Copperfoil



8.   Tests and inspection for PCB foil tembaga


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

PCB Foil Tembaga test


9.   Mill certificate for PCB foil tembaga


PCB Foil Tembaga certificate


10. Packing and shipping for PCB foil tembaga


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


PCB Foil Tembaga packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

PCB Foil Tembaga delivery




11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo tembaga foil?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: PCB Tembaga Foil, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码