Strip Tembaga Murni
  • Air ProStrip Tembaga Murni
  • Air ProStrip Tembaga Murni
  • Air ProStrip Tembaga Murni
  • Air ProStrip Tembaga Murni

Strip Tembaga Murni

Strip tembaga murni iku alus lan gampang dilalekake; lumahing sing seger nduweni warna abang-oranye. Iki digunakake minangka konduktor panas lan listrik, amarga nduweni konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lan sifat-sifat olahan, bisa dikelas lan disigar.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Sperjalanan Tembaga Murni

Pabrik jalur tembaga, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..




1. Pambuka tembaga Murni sperjalanan


Pure copper sperjalanan is soft and malleable; a freshly exposed surface has a reddish-orange color. It is used as a conductor of heat and electricity, as It has excellent electrical conductivity, thermal conductivity, corrosion resistance , weather resistance and processing properties, can be welded and soldered.


2.   Grade and temper for Pure copper sperjalanan


Kelas: T2, TU2, Cu-ETP, C102, C1020, C1100, C11000, CDA110, CDA102,

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


3. Komposisi kimiaPure copper sperjalanan


Cu + Ag:⠉ ¥ 99,95

Sn :⠉ ¤0.002

Zn:⠉ ¤0.005

Pb:⠉ ¤0.005

Ni:⠉ ¤0.005

Fe:⠉ ¤0.005

Sb :⠉ ¤0.002

S :⠉ ¤0.005

Minangka :⠉ ¤0.002

Bi:⠉ ¤0.001

O:⠉ ¤0.06

Impurities:⠉ ¤0.1


4.   Dimension and tolerance of Pure copper sperjalanan


Jembar

Kekandelan

â ‰ ¤1.0

>1.0~1.5

>1.5~2.5

Kekandelan tolerance / ±

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

â ‰ ¤100

0.2

0.10

0.3

0.20

0.4

0.25

>100~300

0.3

0.15

0.4

0.25

0.5

0.30

>300~600

0.5

0.30

0.6

0.40

0.6

0.50

>600~1000

0.8

0.60

0.8

0.70

0.8


 

5.   Mechanical properties for Pure copper sperjalanan


Bahan

Suhu

  Kekandelan /mm  

Tensilestrength

Elongasi% ï¼ ‰

Vickers atose HV

(MPaï¼ ‰

T2

M(softï¼ ‰

â ‰ ¥ 0.2

â ‰ ¥ 195

â ‰‰ 30

â ‰ ¤70

TU2

Y4(1 / 4Hï¼ ‰

215 ~ 275

â ‰‰ 25

60 ~ 90

Y2(1 / 2Hï¼ ‰

245 ~ 345

â ‰ ¥ 8

80 ~ 110


Y(Hï¼ ‰

295 ~ 380

â ‰ ¥ 3

90 ~ 120


Tï THHï¼ ‰

â ‰ ¥ 350

â ‰ ¥ 110


6.   Application of Pure copper sperjalanan


Pure copper sperjalanan is often used in related applications, like transformer,  busbar, electronic assembly. Electrical appliance, connectors,  tools and molds, construction, aviation, military, decoration and so on.




7.   Manufacture plant of Pure copper sperjalanan



8.   Tests and inspection for Pure copper sperjalanan


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

Sperjalanan Tembaga Murni test


9.   Mill certificate for pure copper sperjalanan


Sperjalanan Tembaga Murni certificate


10. Packing and shipping for Pure copper sperjalanan


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

Sperjalanan Tembaga Murni packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Sperjalanan Tembaga Murni delivery


11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. How long is your delivery time for copper sperjalanan?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: Strip Tembaga Murni, pabrikan, pabrik, supplier, conto khusus, gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码