Kawat Perak murni
  • Air ProKawat Perak murni
  • Air ProKawat Perak murni
  • Air ProKawat Perak murni
  • Air ProKawat Perak murni

Kawat Perak murni

Kawat Perak murni yaiku logam cilik banget, bisa dilirwakake (rada angel), logam sing ora kompetitif, kanthi warna biru putih sing apik sing bisa njupuk tingkat tinggi. Iku paling anti-termektif ing Bumi.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Kawat Perak murni

Pabrik tembaga perak, pengalaman luwih saka 10 taun, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka kawat perak Murni


Pérak sing murni murnialur,gampang digatekake(rada angel tinimbangemas),ora kalahcoinagemetal, kanthi warna biru putih sing sarwa bisa njupuk derajatpolish.Yang paling akehrefleksilogam ing Bumi.

Pérak nduweni sing paling dhuwurkonduktivitas listriksekabehanelogam, malah luwih dhuwur tinimbang tembaga, nanging biaya sing luwih gedhe nyegah supaya ora digunakake ing papan tembaga kanggo tujuan listrik.



2. Spesifikasi saka perak murni



  • Kemurnian: â ‰ ¥ 99,99%
  • Atose: alus, setengah atos, atos
  • Formulir: Kawat
  • Wangun: Babak
  • Ukuran: 0,05mm-8mm
  • Kapadhetan: 10.53g / cm3
  • Logamcolor: Putih Putih




Materi 



Perak murni 



resistansi 



Min 1.626



konduktivitas



Min 106 



kapadhetan



10.53 



Kekuwatan tegangan


170-220



3. Aplikasi kawat perak murni


Perak sing murni digunakake kanggo ngasilake kontak kontak lan kontak kontak nganggo mesin las otomatis. Iki digunakake kanthi nggunakake peralatan voltaseelektrik rendah uga bisa digunakake ing bagean sing dihiasi kaya perhiasan dll.


4. Peralatan uji coba lan inspeksi kanggo kawat Puresilver


Kawat Perak murni


5. Mill certificate kanggo kawat salaka murni


Kawat Perak murni certificate



6. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo dering perak murni?

7-10 dina gumantung ing bahan mentah.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa lengkap saben bagean, nyoba providecustomer 100% produk kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Kawat Perak murni, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码