Semi Rivet Kuningan Ramping
  • Air ProSemi Rivet Kuningan Ramping
  • Air ProSemi Rivet Kuningan Ramping
  • Air ProSemi Rivet Kuningan Ramping
  • Air ProSemi Rivet Kuningan Ramping

Semi Rivet Kuningan Ramping

Semi Tubular Kuningan Rivet minangka produk logam, bagian sing rod-rod karo tutup ing mburi. Sawise mlebu menyang anggota sing disambung, ujung liyane kena lan dipencet ing mburi njaba rodha kanggo kompres lan ndandani anggota. Iki kalebu rivet jinis kothong, sing beda karo rivet kothong sing umum dikenal minangka "eye jagung", sing digawe kanthi tusukan pipa kanthi mesin rivet.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Semi Campuran Kuningan

Pabrik rivets logam, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..


Pambuka rivet tembaga semi kothong

Rivet tubular minangka produk logam, bagean arod kanthi tutup ing mburi. Sawise nembus menyang konektor, ujung liyane kena lan dipencet ing sisih njaba rod kanggo ngiringan lan ndandani anggota. Iki kalebu rivet jinis kothong, sing aneh saka rivet kothong sing umum dikenal minangka "eye jagung", sing digawe kanthi tusukan bahan pipa kanthi mesin rivet.


1. Penerapan armrivets tubular semi kothong


Komersial tubular lan tubular rivet digunakake ing instrumen presisi, hardware mekanik, peralatan elektronik, autopart, lampu lan industri liyane ...



2. Bahan Utama kanggo rivet tubular andtubular semi kothong


Tembaga, Kuningan, baja, Aluminium.

Semi Tubular Brass Rivet


3. Surfacetreatment kanggo rivet tubularbrass semi lan tubularbrass


NickelPlated, Nickel Dumb, Nickel Ireng, Zink Putih, Zink Biru, Zink Hitam, Kuning Zink, Plated Chrome, Plato Bronze, Plated Tin, Plated Plated, Purified, Oxidized


4. Spesifikasi saka pipa semi kothong lanrivet kuningan tubular


Ukuran bisa disesuaikan miturut panjaluk para ahli.


5.   Product types for hollow semi tubular and rivet kuningan tubular


Rivets semicircularhead, rivet sirah rata, rivets sirah kontra, rivet semi-kothong, rivet solid, rivet tubular, rivet putra-ibu, rivet langkah-langkah liyane,


Semi Tubular Brass Rivet type


6. Pabrik pabrik tembaga pipa tembaga hollowsemi



7.Sualitas sertifikat kanggo rivet tubular andtubularbrass semi kothong



Semi Tubular Brass Rivet certificate



8. Packing and shipping for hollow semi tubular and rivet kuningan tubular


Paket:

Pisanan dilebokake 100-1000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.

Semi Tubular Brass Rivet packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Semi Tubular Brass Rivet delivery



9.FAQ


Q1. Apa sampeyan bisa nulung pelanggan kanggo ngrancang produk?

A1. Kita bisa mbantu para pelanggan ngrancang produk sing paling apik kanggo nggayuh fungsi sing apik lan biaya sing dijaluk miturut aplikasi.


Q2. Apa sampeyan bakal milih kita milih bahan sing cocog?

A2. Kita bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut pemprosesan sampeyan.


Q3. Apa sampeyan bisa ngetrapake conto gratis?

A4. Yen ana ukuran saham sing pas utawa padha, bisa dikirim kanthi gratis.


Q4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

A5. Kita ngasilake kanthi ketat miturut lukisan lan rekrekuensi pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben parpar, usaha kanggo menehi produktivitas 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.


Q5. Kepiye carane ngemas?

A6. Sawise dipriksa, kita sijine bagean sing berkelayakan ing kantong plastik utawa kantong plastik vakum, banjur ing karton utawa kothak kayu. Kita uga nampa kemasan saka pelanggan.





Panas Tags: Semi Rivet Kuningan Rivet, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码