Strip Tembaga alus
  • Air ProStrip Tembaga alus
  • Air ProStrip Tembaga alus
  • Air ProStrip Tembaga alus
  • Air ProStrip Tembaga alus

Strip Tembaga alus

Strip tembaga sing alus, Kesucian sing dhuwur, organisasi sing apik lan konten oksigen sing sithik banget. Permukaan sing seger karo warna abang-oranye. Iki digunakake minangka konduktor panas lan listrik, bahan bangunan, lan konstituen macem-macem metalalloys.Ia duwe konduktivitas listrik, konduktivitas termal, tahan karat, resistensi cuaca lan sifat-sifat ngolah, bisa dilas lan dipas.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Strip Tembaga alus

Pabrik jalur tembaga, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..


1. Pambuka jalur tembaga alus


Lembar tembaga alus, Kesucian sing dhuwur, organisasi sing apik banget lan konten oksigen sing sithik.

Lumahing cahya sing warnane kanthi warna-warna warna abang lan oranye. Iki digunakake minangka konduktor panas lan listrik, bahan bangunan, lan konstituen saka macem-macemmetalalloy.

Nduwe konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lan properti pangolahan, bisa dikepung lan disigar.


2. Bahan lan sabar kanggo belang tembaga alus


Kelas: T2, C1100, C1020, TU2, Cu-ETP, CDA110, CDA102,

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


Dagang

Status Pasokan

Spesifikasi

Kekandelan

Jembar

C1100 / C1020

M

0.10~<0.50

â ‰ ¤600

0.50~2.50

â ‰ ¤1000


3. Komposisi kimia saka cop alussaben Strip


Cu + Ag:⠉ ¥ 99,95

Sn :⠉ ¤0.002

Zn:⠉ ¤0.005

Pb:⠉ ¤0.005

Ni:⠉ ¤0.005

Fe:⠉ ¤0.005

Sb :⠉ ¤0.002

S :⠉ ¤0.005

Minangka :⠉ ¤0.002

Bi:⠉ ¤0.001

O:⠉ ¤0.06

Impurities:⠉ ¤0.1


4.   Dimension and tolerance of soft copsaben Strip

 

Kekandelan

karo

â ‰ ¤200

>200~400

>400~600

>600~1000

Kekandelan tolerance / ±

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

0.10~0.20

0.010

0.015

0.010

0.015

0.010

>0.20~0.30

0.015

0.010

0.020

0.015

0.020

0.015

>0.30~0.50

0.020

0.015

0.025

0.020

0.030

0.020

0.050

0.040

>0.50~0.70

0.030

0.025

0.035

0.030

0.040

0.035

0.060

0.050

>0.70~1.10

0.040

0.035

0.045

0.040

0.050

0.045

0.070

0.060

>1.10~1.50

0.050

0.045

0.055

0.045

0.060

0.055

0.080

0.070

>1.50~2.50

0.055

0.050

0.060

0.055

0.080

0.070

0.100

0.090


5. Sifat mekanik kanggo copperstrip alus


Dagang

Status

Kekuwatan tegangan σb / MPa

Elongasi δ10 /%

Vickers atose HV

Ora kurang saka

C1100 / C1020

M

195

35

45~65



6.   Application of soft copsaben Strip


Soft copsaben Strip is often used in related applications, like transformer, PCB, electronic assembly. Electrical appliance, connectors,  tools and molds, construction, aviation, military, decorations  .etc.




7.   Manufacture plant of soft copsaben Strip




8.   Tests and inspection for soft copsaben Strip


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

Strip Tembaga alus test


9.   Mill certificate for soft copsaben Strip


Strip Tembaga alus certificate



10. Packing and shipping for soft copsaben Strip


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

Strip Tembaga alus packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Strip Tembaga alus delivery


11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001

a2. How long is your delivery time for copsaben Strip?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Strip tembaga alus, pabrikan, pabrik, supplier, conto khusus, gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码