Rivet Tembaga Solid
  • Air ProRivet Tembaga Solid
  • Air ProRivet Tembaga Solid
  • Air ProRivet Tembaga Solid
  • Air ProRivet Tembaga Solid

Rivet Tembaga Solid

Rivet tembaga padhet minangka salah sawijining jinis pengikat paling tuwa lan paling dipercaya. Rivet padhet dumadi mung garan lan gulu sing diowahi nganggo bedhil orrivet. Alat kompresi utawa crimping rivet uga bisa ngatasi rivet jinis iki.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Rivet Tembaga Solid

Pabrik rivets logam, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..


1. Pambuka rivet tembaga Solid


Rivet tembaga padhet minangka salah sawijining jinis pengikat paling tuwa lan paling dipercaya. Rivet padhet dumadi mung gulu lan sirah sing kompatibel karo palu utawabedhil rivet. Alat kompresi utawa crimping rivet uga bisa deformthis jinis rivet.


2. Aplikasi rivet tembaga Solid


Plancongan tembaga padhet utamane digunakake inapplikasi ing endi jumlah keandalan lan safety. Aplikasi khas rivet forsolid bisa ditemokake ing bagean struktural ingpesawat. Hundreds of thousands of solid rivets are used to assemble the frame of a modern pesawat...



3. Bahan Utama kanggo rivet Padatan


Tembaga, Kuningan, baja, Aluminium.

Rivet Tembaga Solid


4. Surfacetreatment kanggo jalur tembaga Solid


NickelPlated, Nickel Dumb, Nickel Ireng, Zink Putih, Zink Biru, Zink Hitam, Kuning Zink, Plated Chrome, Plato Bronze, Plated Tin, Plated Plated, Purified, Oxidized


5. Spesifikasi sakaSolidcopper rivet


Ukuran bisa disesuaikan miturut panjaluk para ahli.

Rivet Tembaga Solid specification


6. Jinis produk kanggo ramping tembaga Solid


Roundhead. Sirah rata, Solid, semi tubular. Tubular, Kepala Countersunk, dll,

Rivet Tembaga Solid types


7. Manufacture plant of Solidcopper rivet  



8. sertifikat kualitas kanggo rivet tembaga Solid


Rivet Tembaga Solid certificate


9. Packing and shipping for Solidcopper rivet


Paket:

Pisanan dilebokake 100-1000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.

Rivet Tembaga Solid packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Rivet Tembaga Solid delivery



10.FAQ


Q1. Apa sampeyan bisa nulung pelanggan kanggo ngrancang produk?

A1. Kita bisa mbantu para pelanggan ngrancang produk sing paling apik kanggo nggayuh fungsi sing apik lan biaya sing dijaluk miturut aplikasi.


Q2. Apa sampeyan bakal milih kita milih bahan sing cocog?

A2. Kita bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut pemprosesan sampeyan.


Q3. Apa sampeyan bisa ngetrapake conto gratis?

A4. Yen ana ukuran saham sing pas utawa padha, bisa dikirim kanthi gratis.


Q4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

A5. Kita ngasilake kanthi ketat miturut lukisan lan rekrekuensi pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben parpar, usaha kanggo menehi produktivitas 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.


Q5. Kepiye carane ngemas?

A6. Sawise dipriksa, kita sijine bagean sing berkelayakan ing kantong plastik utawa kantong plastik vakum, banjur ing karton utawa kothak kayu. Kita uga nampa kemasan saka pelanggan.






Panas Tags: Rivet Tembaga Solid, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码