C22000 CuZn10 Strip Kuningan
  • Air ProC22000 CuZn10 Strip Kuningan
  • Air ProC22000 CuZn10 Strip Kuningan
  • Air ProC22000 CuZn10 Strip Kuningan
  • Air ProC22000 CuZn10 Strip Kuningan

C22000 CuZn10 Strip Kuningan

C22000 CuZn10 Strip Kuningan duwe kekuatan sing luwih dhuwur tinimbang tembaga, konduktivitas listrik lan termal sing apik, resistensi kakisan sing dhuwur ing swasana lan banyu seger, lan plastikitas sing apik, gampang digawe adhem lan tekanan panas, gampang gampang welding, lali lan plato timah, ora ana strukturan karat stres. .

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C22000 CuZn10 Strip Kuningan

Pabrik Kuningan, luwih saka 10 taun manufaktur, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka jalur tembaga C22000 CuZn10


Tembaga C22000 duweni kekuwatan luwih dhuwur tinimbang tembaga, kekonduksian apik lan termal, resistensi karat sing dhuwur ing teatmosfera lan banyu seger, lan plastik sing apik, gampang digawe panas lan tekanan panas, gampang ngelas, gampang ngepetake lan nglemput timah, ora ana strukture karat stres.


2. Bahan lan sabar kanggo tembaga tembaga C22000 CuZn10


Kelas: C2200, C22000, CDA220, C220, CZ101, H90, CuZn10

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH


3. Komposisi kimia saka Strip tembaga C22000 CuZn10


Komposisi kimia

Cu: 88.0~91.0

Zn: Balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

P:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.10

Sb :⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.002

Impurity:⠉ ¤0.2


4.. CharteristiksakaTembaga tembaga C22000 CuZn10



  • Proses sing apik
  • Konduktivitas listrik sing apik
  • Rusak tahan
  • Format Bendhungan apik
  • Dhuwur kekuwatan

 

5. Properti mekanik kanggo jalur Strip C22000 CuZn10brass


â— Sipat mekanik:

Tensilestrength σb (MPa): 330 ing 440

ElongationÎ10 (%): â ‰ ¥ 5

Ukuran conto: kekandelan â ‰ ¥ 0.3



6.   Application of Tembaga tembaga C22000 CuZn10


Strip tembaga C22000 digunakake bahan inbuilding, kosmetik taksesoris, tank pemanas banyu, sirah zipper, warhead peluru, tutup lampu otomatis.




7. Pabrik pabrik kayu tembaga C22000CuZn10




8.   Tests and inspection for Tembaga tembaga C22000 CuZn10


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

C22000 CuZn10 Strip Kuningan test


9.   Mill certificate for Tembaga tembaga C22000 CuZn10


C22000 CuZn10 Strip Kuningan certificate


10. Packing and shipping for Tembaga tembaga C22000 CuZn10


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

C22000 CuZn10 Strip Kuningan packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C22000 CuZn10 Strip Kuningan delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu frebrur Strip?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: C22000 CuZn10 Strip Kuningan, produsen, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码