H90 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH90 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH90 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH90 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH90 Coil Strip Kuningan

H90 Coil Strip Kuningan

Amarga Coil Strip Kuningan H90 duweni sifat mekanik lan resistensi karat, bisa tahan pangolahan panas lan adhem, lan gampang dilancarake timah, biasane digunakake kanggo pipa panas sing adhem.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

H90 Coil Strip Kuningan

Pabrik Kuningan, luwih saka 10 taun manufaktur, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka coil tembaga H90


Kuningan H90 / C2200 / CuZn10: isi tembaga 90%, uga dikenal minangka tembaga emas.

Duwe luster, proses sing apik, lan resistensi.


Amarga Kuningan H90 duweni sifat mekanik lan karat sing apik, bisa tahan pangolahan panas lan adhem, lan gampang diombe nganggo timah, utamane digunakake kanggo pipa panas sing adhem.


2. Bahan lan sabar kanggo coil tembaga H90


Kelas: C2200, C22000, CDA220, C220, CZ101, H90, CuZn10

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


Tabel perbandingan tembaga sing beda-beda negara

GB

DIN

EN

ISO

UNS

JIS

H96

CuZn5

2.0220

CuZn5

CE500L

CuZn5

C21000

C2100

H90

CuZn10

2.0230

CuZn10

CW501L

CuZn10

C22000

C2200

H85

CuZn15

2.0240

CuZn15

CW502L

CuZn15

C23000

C2300

H80

CuZn20

2.0250

CuZn20

CW503L

CuZn20

C24000

C2400

H70

CuZn30

2.0265

CuZn30

CW505L

CuZn30

C26000

C2600

H68

CuZn33

2.0280

CuZn33

CW506L

CuZn35

C26800

C2680

H65

CuZn36

2.0335

CuZn36

CW507L

CuZn35

C27000

C2700

H63

CuZn37

2.0321

CuZn37

CW508L

CuZn37

C27200

C2720



3. Komposisi kimiaH90 gulungan tembaga H90


Komposisi kimia

Cu :88.0~91.0

Zn: Balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

P:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.10

Sb :⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.002

Impurity:⠉ ¤0.2



4.   Dimension and tolerance ofH90 gulungan tembaga H90


Kekandelan mm

Jembar mm

â ‰ ¤200

>200~400

>400~600

>600~1000

Thicknesstolerance / ± mm

Biasa

               

Biasa

               

Biasa

                

Biasa

                

0.10~0.20

0.010

0.015

0.015

>0.20~0.30

0.015

0.020

0.020

>0.30~0.50

0.020

0.025

0.030

0.050

>0.50~0.70

0.030

0.035

0.040

0.060

>0.70~1.10

0.040

0.045

0.050

0.070

>1.10~1.50

0.050

0.055

0.060

0.080

>1.50~2.50

0.055

0.060

0.080

0.100


 

5.   Characteristics ofH90 gulungan tembaga H90


Properti mekanik:

Tensilestrength σb (MPa): 330 ing 440

ElongationÎ10 (%): â ‰ ¥ 5

Ukuran conto: kekandelan â ‰ ¥ 0.3



6.   Application ofH90 gulungan tembaga H90


Iki digunakake kanggo bahan bina, aksesoris kosmetik, tank pemanas banyu, sirah zipper, bullet warhead, cap autolamp. Ssb.


7.   Manufacture plant ofH90 gulungan tembaga H90



8.   Tests and inspection forH90 gulungan tembaga H90


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

H90 Coil Strip Kuningan test


9.   Quality certificate forH90 gulungan tembaga H90


H90 Coil Strip Kuningan certificate


10. Packing and shipping forH90 gulungan tembaga H90


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


H90 Coil Strip Kuningan packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

H90 Coil Strip Kuningan delivery


11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu frebrur Strip?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Coil Strip Kuningan H90, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码