C26000 CuZn30 Strip Kuningan
  • Air ProC26000 CuZn30 Strip Kuningan
  • Air ProC26000 CuZn30 Strip Kuningan
  • Air ProC26000 CuZn30 Strip Kuningan
  • Air ProC26000 CuZn30 Strip Kuningan

C26000 CuZn30 Strip Kuningan

C26000 CuZn30 Kuningan Strip minangka wesi binar dumadi saka tembaga lan seng sing wis diproduksi kanggo millennia lan rego kanggo kerjane, kekerasan, resistensi karat lan penampilan sing apik.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C26000 CuZn30 Strip Kuningan

Pabrik Kuningan, luwih saka pengalaman Pabrik 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..

 

 

1. Pambuka jalur tembaga C26000 CuZn30


Kuningan minangka binarwesidumadi sakatembagalansengsing wis diprodhuksi kanggo millennia lan rego kanggo kerjane, kekerasan,karatresistensi lan tampilan sing apik.

· Kapadhetan: 8.3-8.7 g / cm3

· Peneleh Point: 1652-1724 ° F (900-940 ° C)

· Kekerasan Moh: 3-4

C26000 CuZn30 Strip Kuningan


2. Bahan lan sabar kanggo tembaga Kuningan C26000 CuZn30


Kelas: C2600, C26000, CDA260, C260, CZ106, H70, CuZn30

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH

 

3. Komposisi kimiaK tembaga tembaga C26000 CuZn30


Komposisi kimia

Cu:68.5~71.5

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

Ni:⠉ ¤0.5

Fe:⠉ ¤0.10

Sb:⠉ ¤0.002

Bi:⠉ ¤0.002

impresi¼šâ ‰ ¤0.3

 

4. Karakteristik kuningan tembaga C26000 CuZn30


§ Machinability apik

§ Kimpalan Gampang

§ Tahan Korosi sing Apik

§ Plastisitas sing Apik

§ Dhuwur Kekuwatan

  

5. Mechanicalproperties kanggo tembaga C26000 CuZn30


Kekuwatan tegangan (MPa): â ‰ ¥ 390

ElongationÎ10 (%): â ‰ ¥ 12

Cathetan: Sifat mekanik tegangan ing piring

Ukuran conto: ketebalan ‰ ¥ 0,5

 

6. Aplikasi belang tembaga C26000 CuZn30


C2600 H70, tembaga CuZn30 macem-macem digunakake kanggo peralatan listrik, nggambar jero lan mbengkongake bagean, cangkang radiator, saluran, banteng, cangkang peluru, gasket, lsp.

 

 

7. Pabrik pabrik tembaga C26000 CuZn30

 

 

 

8. Tes lan pemeriksaan kanggo tembaga tembaga C26000 CuZn30


C26000 CuZn30 Strip Kuningan test

Alat tes: Mikroskop Metallographic; Prosesor Cahaya Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.


 

9. Mill certificate kanggo jalur tembaga C26000 CuZn30


C26000 CuZn30 Strip Kuningan certificate

 

 

 

10. Packing and shipping for K tembaga tembaga C26000 CuZn30


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, dibungkus kaloro film plastik, banjur dibungkus karo kothak kayu utawa palet kayu ..

C26000 CuZn30 Strip Kuningan packing


 

Pangiriman:

Kita bakal milih cara paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1. Dening Air, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

 C26000 CuZn30 Strip Kuningan delivery


 

11. Pitakon lan Wangsulan

 

a1. Apa sampeyan duwe sertifikat ISO?

Ya, kita entuk ISO9001

 

a2.Igo suwene wektu kiriman tobrass?

Yen kumparan master kasedhiya, 3-7 dina sliting bakal siap, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.

 

a3. Apa bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.

 

a4.Papa sampeyan ngontrol kualitas?

Kita ngasilake kanthi ketat miturut gambar lan panjaluk pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, usaha nyedhiyakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.

 

a5. Apa sampeyan wis menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora, kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: C26000 CuZn30 Kuningan Strip, pabrikan, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码