Coil Strip Kuningan H70
  • Air ProCoil Strip Kuningan H70
  • Air ProCoil Strip Kuningan H70
  • Air ProCoil Strip Kuningan H70
  • Air ProCoil Strip Kuningan H70

Coil Strip Kuningan H70

Kuningan H70 / C2600 / CuZn30: konten tembaga 70%, duwe plastikitas sing apik banget (paling apik ing tembaga), kekuatan dhuwur, machinability apik, lan gampang gulungan kawat.H70 Coil tembaga digunakake ing exchangers panas, tabung kanggo nggawe kertas, mesin lan bagean elektronik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Coil Strip Kuningan H70

Pabrik Kuningan, luwih saka pengalaman Pabrik 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..

 

 

1. Pambuka coil tembaga H70


Kuningan H70 / C2600 / CuZn30: kontena tembaga 70%, duwe plastik sing apik banget (paling apik ing tembaga), kekuatan dhuwur, mesin gampang, lan gampang ngelas.

Tembaga H70 digunakake ing bursa panas, tabung kanggo nggawe kertas, mesin lan bagian elektronik ..

 H70 Brass Strip Coll


2. Kelas lan sabar kanggo coil tembaga H70

 

Kelas: C2600, C26000, CDA260, C260, CZ106, H70, CuZn30

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)

 

Tabel perbandingan standar beda negara

GB

DIN

EN

ISO

UNS

JIS

H96

CuZn5

2.0220

CuZn5

CE500L

CuZn5

C21000

C2100

H90

CuZn10

2.0230

CuZn10

CW501L

CuZn10

C22000

C2200

H85

CuZn15

2.0240

CuZn15

CW502L

CuZn15

C23000

C2300

H80

CuZn20

2.0250

CuZn20

CW503L

CuZn20

C24000

C2400

H70

CuZn30

2.0265

CuZn30

CW505L

CuZn30

C26000

C2600

H68

CuZn33

2.0280

CuZn33

CW506L

CuZn35

C26800

C2680

H65

CuZn36

2.0335

CuZn36

CW507L

CuZn35

C27000

C2700

H63

CuZn37

2.0321

CuZn37

CW508L

CuZn37

C27200

C2720

 

 

3. Komposisi kimia saka coil tembaga H70


Komposisi kimia

Cu:68.5~71.5

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

Ni:⠉ ¤0.5

Fe:⠉ ¤0.10

Sb:⠉ ¤0.002

Bi:⠉ ¤0.002

impresi¼šâ ‰ ¤0.3

 

 

4. Ukuran lan toleransi kumparan belang tembaga H70

 

Kekandelanmm

Widkmm

 

â ‰ ¤200

200400

400600

6001000

 

Kekandelan tolerance / ±mm

 

Tingkat Biasa

 

Tingkat Biasa

 

Tingkat Biasa

 

Tingkat Biasa

 

0.100.20

0.010

 

0.015

 

0.015

 

 

0.200.30

0.015

 

0.020

 

0.020

 

 

0.300.50

0.020

 

0.025

 

0.030

 

0.050

 

0.500.70

0.030

 

0.035

 

0.040

 

0.060

 

0.701.10

0.040

 

0.045

 

0.050

 

0.070

 

1.101.50

0.050

 

0.055

 

0.060

 

0.080

 

1.502.50

0.055

 

0.060

 

0.080

 

0.100



  
 

5. Karakter gegelung tembaga H70


Properti mekanik

Tensile strengkσb (MPa):≥390

ElongationÎ10 (%): â ‰ ¥ 12

Note: The tensile mechanical properties of ke plate

Sample size: kickness≥0.5

 

 

6. Aplikasi coil tembaga H70


C2600 H70, tembaga CuZn30 macem-macem digunakake kanggo peralatan listrik, nggambar jero lan mbengkongake bagean, cangkang radiator, saluran, banteng, cangkang peluru, gasket, lsp.

 

7. Pabrik pabrik coil tembaga H70


 

8. Tes lan inspeksi kanggo coil tembaga H70


Test instrument : Metallographic Microscope; Digital Light Processor; Strengk Tester; Hardness Tester.

 H70 Brass Strip Coll test


9. sertifikat kualitas kanggo coil tembaga H70


 H70 Brass Strip Coll certificate

 

10. Paket lan kiriman kanggo coil tembaga H70


Paket:

 First wrapped by anti-rust paper, second wrapped by plastic film, ken packed by wooden box or wooden pallet .

 H70 Brass Strip Coll packing

 

Pangiriman:

We will choose ke best way according to customer’s requests.
1. By Air, to ke indicated airport.

2. By Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), to ke indicated address.
2. By Sea, to ke indicated sea port.

 H70 Brass Strip Coll delivery

 

11. Pitakon lan Wangsulan

 

a1. Apa sampeyan duwe sertifikat ISO?

Ya, kita entuk ISO9001

 

a2.Ing wektu suwene wektu kanggo H70brassstrip?

If ke master coil is available,  3-7 days do slitting will be ready , if not, will need 20-25 days for new production.

 

a3. Apa bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

 Yes, we can recommend ke most suitable material according to your application.

 

a4.Papa sampeyan ngontrol kualitas?

Kita ngasilake kanthi ketat miturut gambar lan panjaluk pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, usaha nyedhiyakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.

 

a5. Apa sampeyan wis menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Yes, if ke sample in stock available, free of charge, if not, need to charge some mfg cost.






Panas Tags: H70 Kuningan Strip Coll, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码