C26800 CuZn33 Strip Kuningan
  • Air ProC26800 CuZn33 Strip Kuningan
  • Air ProC26800 CuZn33 Strip Kuningan
  • Air ProC26800 CuZn33 Strip Kuningan
  • Air ProC26800 CuZn33 Strip Kuningan

C26800 CuZn33 Strip Kuningan

C26800 CuZn33 Strip Kuningan minangka jinis tembaga sing paling akeh digunakake. nduweni plastisitas lan kekuwatan sing apik, mesin sing apik, gampang welding lan resistensi karat sing apik.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Tembok tembaga C26800 CuZn33

Pabrik Kuningan, luwih saka pengalaman Pabrik 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..

 

 

1. Introduction of the Tembok tembaga C26800 CuZn33


H68 / C26800 / CuZn33 Minangka jinis tembaga sing paling akeh digunakake. nduweni plastisitas lan kekuwatan sing apik, mesin sing apik, gampang welding lan resistensi karat sing apik.

C26800 CuZn33 Brass Strip


2. Kelas lan sabar kanggo C26800 CuZn33 brass Strip


Kelas: C2680, C26800, CDA268, C268, CZ107, H68, CuZn33

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH

 

3. Komposisi kimia of Tembok tembaga C26800 CuZn33


Komposisi kimia

Cu:65~70

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

P:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.10

Sb:⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.005

impresi¼šâ ‰ ¤0.3

 

4. Characteristic of Tembok tembaga C26800 CuZn33


Machinability apik

Welding Gampang

Resistansi Korosi Apik

Plastisitas sing apik

Dhuwur kekuwatan

  

5. Mechanicalproperties for Tembok tembaga C26800 CuZn33


PEKAN MEKANologis

 

 

Kekuwatan Tensile

Ngasilake Offset

Elongasi

Atose

 

x 1000 P.S.I.

0,2% ngimbangi x 1000 P.S.I.

% ing 2 Inik

.020 Gauge lan Ndhuwur

M20 Ann

41 - 61

23 Nom.

50 - 52

-

H01 1 / 4H

49 - 59

34 Nom.

40 Nom.

B 40 - 65

H02 1 / 2H 

55 - 65

44 Nom.

25 Nom.

B 57 - 74

H03 3 / 4H

62 - 72

53 Nom.

17 Nom.

B 70 - 80

H04 Hard

68 - 78

57 Nom.

8 Nom.

B 76 - 84

H06 Ex-H

79 - 89

67 Nom.

4 Nom.

B 83 - 89

H08 Spring 

86 - 95

71 Nom.

2 Nom.

B 87 - 92

H10 Ex-Spring

90 - 99

75 Nom.

-

B 88 - 93

 

 

6. Application of Tembok tembaga C26800 CuZn33


C2680 H68, tembaga CuZn33 digunakake kanggo stamping kadhemen Komplek lan bagean gambar jero, kayata cangkang radiator, pipo cangkang, pipa corrugated, lan gasket. lsp.

 

 

7. Pabrik pabrik tembaga C26800 CuZn33

 

 


8. Tests and inspection for Tembok tembaga C26800 CuZn33


Test instrument : Metallographic Microscope; Digital Light Processor; Strength Tester; Atose Tester.

C26800 CuZn33 Brass Strip test


9. Mill certificate kanggo jalur tembaga C26800 CuZn33


C26800 CuZn33 Brass Strip certificate

 

10. Packing and shipping for C26800 CuZn33 brass Strip


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, dibungkus kaloro film plastik, banjur dibungkus karo kothak kayu utawa palet kayu ..

C26800 CuZn33 Brass Strip packing

 

Pangiriman:

Kita bakal milih cara paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1. Dening Air, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

 C26800 CuZn33 Brass Strip delivery

 

11. Pitakon lan Wangsulan

 

a1. Apa sampeyan duwe sertifikat ISO?

Ya, kita entuk ISO9001

 

a2.How long is your delivery time for C26800 CuZn33 brass Strip?

Yen kumparan master kasedhiya, 3-7 dina sliting bakal siap, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.

 

a3. Apa bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.

 

a4.Papa sampeyan ngontrol kualitas?

Kita ngasilake kanthi ketat miturut gambar lan panjaluk pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, usaha nyedhiyakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.

 

a5. Apa sampeyan wis menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora, kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: C26800 CuZn33 Kuningan Strip, pabrikan, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码