Pita Strip Kuningan H68
  • Air ProPita Strip Kuningan H68
  • Air ProPita Strip Kuningan H68
  • Air ProPita Strip Kuningan H68
  • Air ProPita Strip Kuningan H68

Pita Strip Kuningan H68

H68 Strip Tape duwe kinerja sing padha karo H70, Digunakake kanggo stamping kadhemen Komplek lan bagean gambar jero, kayata cangkang radiator, pipo cangkang, pipo corrugated, lan gasket.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pita Strip Kuningan H68


Pabrik Kuningan, luwih saka pengalaman Pabrik 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..

 

 

1. Pambuka pita tembaga H68


H68 / C26800 / CuZn33 nduweni kinerja sing padha banget karo H70, Digunakake kanggo stamping kadhemen sing kompleks lan bagian nggambar jero, kayata cangkang radiator, pipo cangkang, pipo corrugated, lan gasket.

H68 Brass Strip Tape


2. Bahan lan sabar kanggo tape belang H68

 

Kelas: C2680, C26800, CDA268, C268, CZ107, H68, CuZn33

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)

 

Tabel perbandingan standar beda negara

GB

DIN

EN

ISO

UNS

JIS

H96

CuZn5

2.0220

CuZn5

CE500L

CuZn5

C21000

C2100

H90

CuZn10

2.0230

CuZn10

CW501L

CuZn10 

C22000

C2200

H85

CuZn15

2.0240

CuZn15

CW502L

CuZn15

C23000

C2300

H80

CuZn20

2.0250

CuZn20

CW503L

CuZn20

C24000

C2400

H70

CuZn30

2.0265

CuZn30

CW505L

CuZn30

C26000

C2600

H68

CuZn33

2.0280

CuZn33

CW506L

CuZn35

C26800

C2680

H65

CuZn36

2.0335

CuZn36

CW507L

CuZn35

C27000

C2700

H63

CuZn37

2.0321

CuZn37

CW508L

CuZn37

C27200

C2720

 

 

3. Komposisi kimia pita pita tembaga H68


Komposisi kimia

Cu:65~70

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

P:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.10

Sb:⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.005

impresi¼šâ ‰ ¤0.3

 

 

4. Ukuran lan toleransi pita tembaga H68

 

Jembar

mm

Kekandelan mm

â ‰ ¤1.0

>1.0~1.5

>1.5~2.5

Toleransi kekandelan / ± mm

Tingkat Biasa

              

Tingkat Biasa

               

Tingkat Biasa

                  

â ‰ ¤100

0.2

 

0.3

 

0.4

 

>100~300

0.3

 

0.4

 

0.5

 

>300~600

0.5

 

0.6

 

0.6

 

>600~1000

0.8

 

0.8

 

0.8

 

 

  

5. Karakter tape tembaga H68

 

 

Kekuwatan Tensile

Ngasilake Offset

Elongasi

Atose

 

x 1000 P.S.I.

0,2% ngimbangi x 1000 P.S.I.

% ing 2 Inik

.020 Gauge lan Ndhuwur

M20 Ann

41 - 61

23 Nom.

50 - 52

-

H01 1 / 4H

49 - 59

34 Nom.

40 Nom.

B 40 - 65

H02 1 / 2H

55 - 65

44 Nom.

25 Nom.

B 57 - 74

H03 3 / 4H

62 - 72

53 Nom.

17 Nom.

B 70 - 80

H04 Hard

68 - 78

57 Nom.

8 Nom.

B 76 - 84

H06 Ex-H

79 - 89

67 Nom.

4 Nom.

B 83 - 89

H08 Spring

86 - 95

71 Nom.

2 Nom.

B 87 - 92

H10Ex-Spring 

90 - 99

75 Nom.

-

B 88 - 93

 

 

6. Aplikasi of tape kuningan H68


C2680 H68, tembaga CuZn33 digunakake kanggo stamping kadhemen Komplek lan bagean gambar jero, kayata cangkang radiator, pipo cangkang, pipa corrugated, lan gasket. lsp.

 

7. Manufacture plant of tape kuningan H68

 



8. Tes lan pemeriksaan kanggo tape jalur tembaga H68


Test instrument : Metallographic Microscope; Digital Light Processor; Strength Tester; Atose Tester.

H68 Brass Strip Tape test

 

9. sertifikat kualitas kanggo tape belang H68

 

H68 Brass Strip Tape certificate

 

10. Paket lan kiriman kanggo tape belang H68


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, dibungkus kaloro film plastik, banjur dibungkus karo kothak kayu utawa palet kayu ..

 H68 Brass Strip Tape packing

 

Pangiriman:

Kita bakal milih cara paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1. Dening Air, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

 H68 Brass Strip Tape delivery

 

11. Pitakon lan Wangsulan

 

a1. Apa sampeyan duwe sertifikat ISO?

Ya, kita entuk ISO9001

 

a2.Suwene wektu kiriman kanggo H68brassstrip?

Yen kumparan master kasedhiya, 3-7 dina sliting bakal siap, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.

 

a3. Apa bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.

 

a4.Papa sampeyan ngontrol kualitas?

Kita ngasilake kanthi ketat miturut gambar lan panjaluk pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, usaha nyedhiyakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.

 

a5. Apa sampeyan wis menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora, kudu ngisi biaya mfg.








Panas Tags: Pita Strip Kuningan H68, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码