C27000 CuZn35 Kuningan
  • Air ProC27000 CuZn35 Kuningan
  • Air ProC27000 CuZn35 Kuningan
  • Air ProC27000 CuZn35 Kuningan
  • Air ProC27000 CuZn35 Kuningan

C27000 CuZn35 Kuningan

C27000 CuZn35 Kuningan kanthi isi tembaga 65%, Kinerja antarane H68 lan H62, rega luwih murah tinimbang H68, uga duwe kekuatan lan plastik sing dhuwur, bisa uga tahan kanthi pangolahan tekanan adhem lan panas.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C27000 CuZn35 Strip Kuningan

Pabrik Kuningan, luwih saka pengalaman Pabrik 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..

 

 

1. Pambuka jalur tembaga C27000 CuZn35


H65 / C2700 / CuZn35 kuningan. Kanthi konten tembaga 65%, Kinerja ing antawisipun H68 lan H62, regane luwih murah tinimbang H68, uga duwe kekuatan lan plastik sing dhuwur, bisa tahan kanthi pangolahan tekanan adhem lan panas.

C27000 CuZn35 Brass


2. Bahan lan sabar kanggo belang tembaga C27000 CuZn35


Kelas: C2700, C27000, CDA270, C270, CZ107, H65, CuZn35

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH

 

3. Komposisi kimia saka tembaga tembaga C27000 CuZn35


Komposisi kimia

Cu:63.5~68.0

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

B:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.10

Sb:⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.002

inpurity:⠉ ¤0.3

 

4. Karakteristik kuningan tembaga C27000 CuZn35



  • Machinability apik
  • Formulir apik
  • Resistansi Korosi Apik
  • Plastisitas sing apik
  • Kekuwatan sing apik


  

5. Mechanicalproperties kanggo belang tembaga C27000 CuZn35


C27000 CuZn35 Brass

 

6. Aplikasi belang tembaga C27000 CuZn35


C2700 H65 CuZn35 digunakake ing macem-macem jinis gambar jero lan manufaktur lentur, bagian stamping, sumber, layar, panas dll.

 

 

7. Pabrik pabrik kayu tembaga C27000 CuZn35

 




8. Tes lan pemeriksaan kanggo tembaga tembaga C27000 CuZn35


Alat tes: Mikroskop Metallographic; Prosesor Cahaya Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

C27000 CuZn35 Brass test

 

9. Mill certificate kanggo jalur kuningan C27000 CuZn35


 C27000 CuZn35 Brass certificate

 

 

10. Paket lan pengiriman kanggo tembaga tembaga C27000 CuZn35


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, dibungkus kaloro film plastik, banjur dibungkus karo kothak kayu utawa palet kayu ..

C27000 CuZn35 Brass packing

 

Pangiriman:

Kita bakal milih cara paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1. Dening Air, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

 C27000 CuZn35 Brass delivery

 

11. Pitakon lan Wangsulan

 

a1. Apa sampeyan duwe sertifikat ISO?

Ya, kita entuk ISO9001

 

a2.Yen suwene wektu pangiriman kanggo kuningan tembaga C27000 CuZn35?

Yen kumparan master kasedhiya, 3-7 dina sliting bakal siap, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.

 

a3. Apa bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.

 

a4.Papa sampeyan ngontrol kualitas?

Kita ngasilake kanthi ketat miturut gambar lan panjaluk pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, usaha nyedhiyakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.

 

a5. Apa sampeyan wis menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora, kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: C27000 CuZn35 Kuningan, produsen, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码