H65 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH65 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH65 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH65 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH65 Coil Strip Kuningan

H65 Coil Strip Kuningan

H65 Kuningan Strip Coil minangka wesi binar dumadi saka tembaga lan seng sing diproduksi kanggo millennia lan rego kanggo kerjane, kekerasan, resistensi korosi lan penampilan sing apik.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

H65 Coil Strip Kuningan

Pabrik Kuningan, luwih saka pengalaman Pabrik 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..

 

 

1. Pambuka coil tembaga H65


Kuningan minangka binarwesidumadi sakatembagalansengsing wis diprodhuksi kanggo millennia lan rego kanggo kerjane, kekerasan,karatresistensi lan tampilan sing apik.

· Kapadhetan: 8.3-8.7 g / cm3

· Peneleh Point: 1652-1724 ° F (900-940 ° C)

· Kekerasan Moh: 3-4

H65 / C2700 / CuZn35 nduweni kinerja sing padha karo H68, Uga nduweni kekuatan lan plastik sing dhuwur, bisa uga tahan kanthi pangolahan tekanan kadhemen lan panas.

H65 Brass Strip Coil


2. Bahan lan sabar kanggo coil tembaga H65

 

Kelas: C2700, C27000, CDA270, C270, CZ107, H65, CuZn35

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)

 

Tabel perbandingan standar beda negara


GB

DIN

EN

ISO

UNS

JIS

H96

CuZn5

2.0220

CuZn5

CE500L

CuZn5

C21000

C2100

H90

CuZn10

2.0230

CuZn10

CW501L

CuZn10

C22000

C2200

H85

CuZn15

2.0240

CuZn15

CW502L

CuZn15

C23000

C2300

H80

CuZn20

2.0250

CuZn20

CW503L

CuZn20

C24000

C2400

H70

CuZn30

2.0265

CuZn30

CW505L

CuZn30

C26000

C2600

H68

CuZn33

2.0280

CuZn33

CW506L

CuZn35

C26800

C2680

H65

CuZn36

2.0335

CuZn36

CW507L

CuZn35

C27000

C2700

H63

CuZn37

2.0321

CuZn37

CW508L

CuZn37

C27200

C2720

 

 

3. Komposisi kimiaH65 gulungan kuningan


Komposisi kimia

Cu:63.5~68.0

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

B:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.10

Sb:⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.002

inpurity:⠉ ¤0.3

 

 

4. Dimensionlantolerance ofH65 gulungan kuningan

 

Jembar

mm

Kekandelan mm

â ‰ ¤1.0

>1.0~1.5

>1.5~2.5

Toleransi kekandelan / ± mm

Tingkat Biasa


Tingkat Biasa

 

Tingkat Biasa


â ‰ ¤100

0.2

                 

0.3

                

0.4

                  

>100~300

0.3

 

0.4

 

0.5

 

>300~600

0.5

 

0.6

 

0.6

 

>600~1000

0.8

 

0.8

 

0.8

 

 

  

5. Karakter gegelung tembaga H65

 

 

Kekuwatan Tensile

Ngasilake Offset

Elongasi

Atose

 

x 1000 P.S.I.

0,2% ngimbangi x 1000 P.S.I.

% ing 2 Inik

.020 Gauge lan Ndhuwur

M20

 

Ann

41 - 61

23 Nom.

50 - 52

-

H01

 

1 / 4H

49 - 59

34 Nom.

40 Nom.

B 40 - 65

H02

 

1 / 2H

55 - 65

44 Nom.

25 Nom.

B 57 - 74

H03

 

3 / 4H

62 - 72

53 Nom.

17 Nom.

B 70 - 80

H04

 

Atos

68 - 78

57 Nom.

8 Nom.

B 76 - 84

H06

 

Ex-H

79 - 89

67 Nom.

4 Nom.

B 83 - 89

H08

 

Spring

86 - 95

71 Nom.

2 Nom.

B 87 - 92

H10

 

Ex-Spring

90 - 99

75 Nom.

-

B 88 - 93

 

 

6. Aplikasi coil tembaga H65


C2700 H65 CuZn35 digunakake ing macem-macem jinis gambar jero lan manufaktur sing bengkok, bagian stamping, sumber, layar, dll.

 

 

7. Koil kuningan bahan tembaga H68

 

 

 

8. Tests and inspection forH65 gulungan kuningan


Test instrument : Metallographic Microscope; Digital Light Processor; Strength Tester; Atose Tester.

H65 Brass Strip Coil test

 

9. Quality certificate forH65 gulungan kuningan


 H65 Brass Strip Coil certificate

 

 

10. Packing and shipping forH65 gulungan kuningan


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, dibungkus kaloro film plastik, banjur dibungkus karo kothak kayu utawa palet kayu ..


H65 Brass Strip Coil packing

 

Pangiriman:

Kita bakal milih cara paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1. Dening Air, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

 

H65 Brass Strip Coil delivery

 

11. Pitakon lan Wangsulan

 

a1. Apa sampeyan duwe sertifikat ISO?

Ya, kita entuk ISO9001

 

a2.Suwene wektu kiriman kanggo H65brassstrip?

Yen kumparan master kasedhiya, 3-7 dina sliting bakal siap, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.

 

a3. Apa bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.

 

a4.Papa sampeyan ngontrol kualitas?

Kita ngasilake kanthi ketat miturut gambar lan panjaluk pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, usaha nyedhiyakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.

 

a5. Apa sampeyan wis menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora, kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: Coil Strip Kuningan H65, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码