C27200 CuZn37 Strip Kuningan
  • Air ProC27200 CuZn37 Strip Kuningan
  • Air ProC27200 CuZn37 Strip Kuningan
  • Air ProC27200 CuZn37 Strip Kuningan
  • Air ProC27200 CuZn37 Strip Kuningan

C27200 CuZn37 Strip Kuningan

C27200 CuZn37 Strass Kuningan kanthi kontena tembaga 63%, duweni sifat mekanik sing apik, plumitinya apik ing kahanan hawa adhem, mesin sing apik, gampang ngelas lan soldering, tahan karat, nanging gampang diluncurake nalika karat, saliyane, rega murah. iku jinis tembaga sing paling akeh digunakake.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C27200 CuZn37 Strip Kuningan

Pabrik Kuningan, luwih saka 10 taun manufaktur, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..


1. Pambuka jalur tembaga C27200 CuZn37


Tembaga H63 / C2720 / CuZn37 kanthi kontena tembaga 63%, nduweni sipat mekanik sing apik, plumititas kasebut cukup apik ing hawa adhem, machinability sing apik, pematerian gampang, tahan karat, nanging gampang diluncurake sajrone korosi, mlebu, rega murah. iku jinis tembaga sing paling akeh digunakake.

C27200 CuZn37 Strip Kuningan


2. Bahan lan sabar kanggo tembaga tembaga C27200 CuZn37


Kelas: C2720, C27200, CDA272, C272, CZ108, H63, CuZn37

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH


3. Komposisi kimiaKuningan tembaga C27200 CuZn37


Komposisi kimia

Cu :62.0~65.0

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.08

P:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.15

Sb :⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.005

inpurity:⠉ ¤0.3


4.   Characteristic of Kuningan tembaga C27200 CuZn37


  • Machinability apik
  • Pengelasan lan soldering sing gampang
  • Resistansi Korosi Apik
  • Plastisitas sing apik
  • Kekuwatan sing apik

Properti fisik


Properti

Metrik

Imperial

Kapadhetan

8,47 g / cm3

0,306 lb / ing3

Meltingpoint

904 ° C

1660 ° F


5. Properti mekanik kanggo jalur Strip C27200 CuZn37brass


Bahan

Suhu

Kekuwatan tegang Mpa

Elongasi%

Atose HV

C27200

C2720

CuZn37

H63

CZ108

CDA272

M

â ‰ ¥ 290

â ‰ ¥ 40

â ‰ ¤90

Y4

235-410

â ‰ ¥ 35

85-115

Y2

355-460

â ‰‰ 25

100-130

Y

410-540

â ‰‰ 13

120-160

T

520-620

â ‰ ¥ 4

150-190

TY

â ‰ ¥ 570

-

â ‰ ¥ 180




6.   Application of Kuningan tembaga C27200 CuZn37


C2720H63 CuZn37 digunakake ing kabeh jinis gambar jero lan manufaktur bagean, bagean stamping, sumber, layar, panas dll.



7. Pabrik pabrik kayu tembaga C27200CuZn37




8.   Tests and inspection for Kuningan tembaga C27200 CuZn37


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

C27200 CuZn37 Strip Kuningan test


9.   Mill certificate for Kuningan tembaga C27200 CuZn37


C27200 CuZn37 Strip Kuningan certificate



10. Packing and shipping for Kuningan tembaga C27200 CuZn37


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


C27200 CuZn37 Strip Kuningan packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C27200 CuZn37 Strip Kuningan delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. How long is your delivery time forKuningan tembaga C27200 CuZn37?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, usaha nyedhiyakake produk kualitas pelanggan100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: C27200 CuZn37 Kuningan Strip, pabrikan, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码