H63 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH63 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH63 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH63 Coil Strip Kuningan
  • Air ProH63 Coil Strip Kuningan

H63 Coil Strip Kuningan

Coil Strip Kuningan H63 kanthi isi tembaga 63%, nduweni kinerja sing padha karo H65, Uga nduweni kekuwatan lan plastisitas, bisa tahan kanthi pangolahan tekanan adhem lan panas.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

H63 Coil Strip Kuningan

Pabrik Kuningan, luwih saka 10 taun manufaktur, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..


1. Pambuka coil tembaga H63


Tembaga H63 / C2720 / CuZn37 kanthi konten tembaga 63%, nduweni kinerja sing padha karo H65, Uga nduweni kekuatan lan plastik sing dhuwur, bisa uga tahan kanthi pangolahan tekanan adhem lan panas.

H63 Coil Strip Kuningan introduction


2. Bahan lan sabar kanggo coil tembaga H63


Kelas: C2720, C27200, CDA272, C272, CZ108, H63, CuZn37

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


Tabel perbandingan tembaga sing beda-beda negara

GB

DIN

EN

ISO

UNS

JIS

H96

CuZn5

2.0220

CuZn5

CE500L

CuZn5

C21000

C2100

H90

CuZn10

2.0230

CuZn10

CW501L

CuZn10

C22000

C2200

H85

CuZn15

2.0240

CuZn15

CW502L

CuZn15

C23000

C2300

H80

CuZn20

2.0250

CuZn20

CW503L

CuZn20

C24000

C2400

H70

CuZn30

2.0265

CuZn30

CW505L

CuZn30

C26000

C2600

H68

CuZn33

2.0280

CuZn33

CW506L

CuZn35

C26800

C2680

H65

CuZn36

2.0335

CuZn36

CW507L

CuZn35

C27000

C2700

H63

CuZn37

2.0321

CuZn37

CW508L

CuZn37

C27200

C2720



3. Komposisi kimiaGulungan kuningan jalur H63

Komposisi kimia

Cu :62.0~65.0

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.08

P:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.15

Sb :⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.005

inpurity:⠉ ¤0.3



4.   Dimension and tolerance ofGulungan kuningan jalur H63


Spesifikasimm

Kekandelan

Jembar

0.080.12

â ‰ ¤300

0.120.15

â ‰ ¤600

0.15~<0.50

â ‰ ¤600

0.53.0

â ‰ ¤1000




5.   Characteristics ofGulungan kuningan jalur H63

Properti fisik


Properti

Metrik

Imperial

Kapadhetan

8,47 g / cm3

0,306 lb / ing3

Meltingpoint

904 ° C

1660 ° F


MekanikalKampung

H63 Coil Strip Kuningan


6.   Application ofGulungan kuningan jalur H63


C2720H63 CuZn37 digunakake ing kabeh jinis gambar jero lan manufaktur bagean, bagean stamping, sumber, layar, panas dll.



7.   Manufacture plant ofGulungan kuningan jalur H63




8.   Tests and inspection forGulungan kuningan jalur H63


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

H63 Coil Strip Kuningan test


9.   Quality certificate forGulungan kuningan jalur H63


H63 Coil Strip Kuningan certificate


10. Packing and shipping forGulungan kuningan jalur H63


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


H63 Coil Strip Kuningan packing

Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

H63 Coil Strip Kuningan delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo sampeyan kanggo Strip H63brass?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Coil Strip Kuningan H63, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码