C28000 CuZn38 Kuningan Strip
  • Air ProC28000 CuZn38 Kuningan Strip
  • Air ProC28000 CuZn38 Kuningan Strip
  • Air ProC28000 CuZn38 Kuningan Strip
  • Air ProC28000 CuZn38 Kuningan Strip

C28000 CuZn38 Kuningan Strip

C28000 CuZn38 Kuningan Strip, yaiku tembaga sing rata-rata udakara 62% saka tembaga biasa, sipat mekanik sing apik, plastisitas sing apik ing kahanan panas, uga apik ing kondonasi kadhemen, machinability sing apik, kurang aos lan las, tahan karat sing apik, nanging gampang dicekel sajrone karat.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C28000 CuZn38 Kuningan Strip

Pabrik Kuningan, luwih saka 10 taun manufaktur, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka jalur tembaga C28000 CuZn38


Tembaga C28000 / CuZn38 / H62, yaiku tembaga isi rata-rata 62% saka tembaga biasa, sifat-sifat mekanik sing apik, plastisitas sing apik ing sangisoring hotcondition, uga apik ing kondonasi kadhemen, machinability sing apik, kurang ajar lan welding, tahan karat sing apik, buteasy nganti retak karat.

C28000 CuZn38 Kuningan Strip


2. Bahan lan sabar kanggo belang tembaga C28000 CuZn38


Kelas: C28000, CDA280, C2800, CZ109, H62, CuZn38

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH


3. Komposisi kimiaTembaga tembaga C28000 CuZn38


Komposisi kimia

Cu :60.5~63.5

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.08

P:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.15

Sb :⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.005

inpurity:⠉ ¤0.5


4.   Characteristic of Tembaga tembaga C28000 CuZn38


  • Machinability apik
  • Pengelasan lan soldering sing gampang
  • Resistansi Korosi Apik
  • Plastisitas sing apik
  • Kekuwatan sing apik

Properti fisik


Properti

Metrik

Imperial

Kapadhetan

8,47 g / cm3

0,306 lb / ing3

Meltingpoint

904 ° C

1660 ° F

 

5. Properti mekanik kanggo jalur Strip C28000 CuZn38brass



Bahan

Suhu

Kekuwatan Tensile Mpa

Elongasi%

Atose HV

 

H62

C28000

CuZn38

CZ109

M

â ‰ ¥ 290

â ‰ ¥ 35

<95

Y2

350 ~ 470

â ‰ ¥ 20

90 ~ 130

Y

410 ~ 630

â ‰ ¥ 10

125 ~ 165

T

â ‰ ¥ 585

â ‰ ¥ 2.5

â ‰ ¥ 155



6.   Application of Tembaga tembaga C28000 CuZn38


C28000 / H62 / CuZn38 digunakake kanggo alangan kanggo nggambar jero lan mbengkongake, kayata pin, tukang cuci, pipa, sumber barometer, layar, bagean radiator lan sapiturute.


7. Pabrik pabrik tembaga C28000CuZn38



8.   Tests and inspection for Tembaga tembaga C28000 CuZn38


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

C28000 CuZn38 Kuningan Strip test


9.   Mill certificate for Tembaga tembaga C28000 CuZn38


C28000 CuZn38 Kuningan Strip certificate



10. Packing and shipping for Tembaga tembaga C28000 CuZn38


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

C28000 CuZn38 Kuningan Strip packing



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C28000 CuZn38 Kuningan Strip delivery


11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. How long is your delivery time forTembaga tembaga C28000 CuZn38?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: C28000 CuZn38 Kuningan Strip, pabrikan, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码