H62 Strip Strip Kuningan
  • Air ProH62 Strip Strip Kuningan
  • Air ProH62 Strip Strip Kuningan
  • Air ProH62 Strip Strip Kuningan
  • Air ProH62 Strip Strip Kuningan

H62 Strip Strip Kuningan

H62 Kuningan Strip Roll karo konten tembaga 62%, duweni sifat mekanik sing apik, plastisitas sing apik ing kahanan panas lan plastis ing kahanan kadhemen, machinability apik, kurang ajar lan welding, tahan karat. Kajaba iku, rega murah lan jinis tembaga sing umume digunakake.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

H62 Strip Strip Kuningan

Pabrik Kuningan, luwih saka 10 taun manufaktur, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka gulung belang tembaga H62


Kuningan minangka binarwesidumadi sakatembagalansengthat has been produced for millennia lan is valued for its workability, hardness,karatresistance lan attractive appearance.

H62/ C28000 / CuZn38 brass, with tembaga content 62%, has good mechanical properties, good plasticity in hot state lan plasticity in cold state, good machinability, easy brazing lan welding, karat resistance. In addition, the price is cheap lan it is a common brass variety widely used.

H62 Strip Strip Kuningan


2.   Grade lan temper forGulungan kuningan H62 gulung


Kelas: C28000, CDA280, C2800, CZ109, H62, CuZn38

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


Different countries’Stlanard comparison table of brass

GB

DIN

EN

ISO

UNS

JIS

H96

CuZn5

2.0220

CuZn5

CE500L

CuZn5

C21000

C2100

H90

CuZn10

2.0230

CuZn10

CW501L

CuZn10

C22000

C2200

H85

CuZn15

2.0240

CuZn15

CW502L

CuZn15

C23000

C2300

H80

CuZn20

2.0250

CuZn20

CW503L

CuZn20

C24000

C2400

H70

CuZn30

2.0265

CuZn30

CW505L

CuZn30

C26000

C2600

H68

CuZn33

2.0280

CuZn33

CW506L

CuZn35

C26800

C2680

H65

CuZn36

2.0335

CuZn36

CW507L

CuZn35

C27000

C2700

H63

CuZn37

2.0321

CuZn37

CW508L

CuZn37

C27200

C2720

H62

CuZn38

2.0360

CuZn38

CW509N

CuZn38

C28000

C2800



3. Komposisi kimiaGulungan kuningan H62 gulung


Komposisi kimia

Cu :60.5~63.5

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.08

P:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.15

Sb :⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.005

inpurity:⠉ ¤0.5



4.   Dimension lan tolerance ofGulungan kuningan H62 gulung

Spesifikasimm

Kekandelan

Jembar

0.080.12

â ‰ ¤300

0.120.15

â ‰ ¤600

0.15~<0.50

â ‰ ¤600

0.53.0

â ‰ ¤1000



5.   Characteristics ofGulungan kuningan H62 gulung


Properti fisik


Properti

Metrik

Imperial

Kapadhetan

8,47 g / cm3

0,306 lb / ing3

Meltingpoint

904 ° C

1660 ° F


MekanikalKampung

H62 Strip Strip Kuningan details


6.   Application ofGulungan kuningan H62 gulung


C28000/H62/ CuZn38 is used for all kinds of deep drawing lan bending parts, such as pins, washers, pipes, barometer springs, screens, radiator parts lan so on.


7.   Manufacture plant ofGulungan kuningan H62 gulung



8.   Tests lan inspection forGulungan kuningan H62 gulung


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

H62 Strip Strip Kuningan test


9.   Quality certificate forGulungan kuningan H62 gulung


H62 Strip Strip Kuningan certificate



10. Packing lan shipping forGulungan kuningan H62 gulung


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


H62 Strip Strip Kuningan packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

H62 Strip Strip Kuningan delivery



11.Questions lan Answers


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo sampeyan kanggo Strip H62brass?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

We produce strictly according to customer’s drawings lan requests, here are strict control plan in every process, full check of each parts, strive to provide customer 100% quality products, ROHS/SGS test report, material certificate are available.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: H62 Kuningan Strip Roll, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码