C51000 Strip Gangsa
  • Air ProC51000 Strip Gangsa
  • Air ProC51000 Strip Gangsa
  • Air ProC51000 Strip Gangsa
  • Air ProC51000 Strip Gangsa

C51000 Strip Gangsa

C51000 Strip Gangsa kanthi komposisi nominal 94.80% tembaga lan 5.0% timah, deoksidasi kanthi fosfor 0.2% paling akeh digunakake saka fosfor.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C51000 Strip Gangsa

Pabrik tembaga fosfor, luwih saka 10 taun pengalaman, entuk ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka jalur tembaga C51000


C51000 / CuSn5Phosphor Bronze Alloys, kanthi komposisi nominal 94.80% tembaga lan 5.0% timah, deoxidized karo 0,2% fosfor paling umum digunakake saka fosfor.

C51000 Strip Gangsa

  

2. Kelas lan sabar kanggo lelungan Bronze C51000


Kelas: C5100, C51000, CDA510, C510, PB102, CuSn5

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH


3. Komposisi kimiaC51000 Strip tembaga


Bahan

Cu

Fe

Pb

P

Sn

Zn

C51000

Sisa

0.1

0.05

0.03-0.35

4.2 - 5.8

0.3



4.   Characteristic of C51000 Strip tembaga


â € ¢ Kekuwatan Tinggi

"Formulir Apik

â € ¢ Konektor Apik kanggo Aplikasi Spring Telekomunikasi

âKon Memori Paling rendah

â € ¢ Nyukur / YieldRatio Becik



5.   Mechanical properties for C51000 Strip tembaga



6.   Application of C51000 Strip tembaga


Strip tembaga C51000 / CuSn5 digunakake kanggo terminal listrik, jembatan kontak, Bahagian Ngalih, Komponen Spring, Kurung Terminal, MekanikalSprings, Burung Lengan, Diaphragma, Disk Clutch etc.


7. Pabrik pabrik Strip C51000Bronze




8.   Tests and inspection for C51000 Strip tembaga


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

C51000 Strip Gangsa test


9.   Mill certificate for C51000 Strip tembaga


C51000 Strip Gangsa certificate



10. Packing and shipping for C51000 Strip tembaga


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


C51000 Strip Gangsa packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C51000 Strip Gangsa delivery


11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. How long is your delivery time forC51000 Strip tembaga?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.








Panas Tags: C51000 Strip Bronze, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码