Strip Bronze CuSn5 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn5 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn5 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn5 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn5 Phosphor

Strip Bronze CuSn5 Phosphor

Strip Gangsa CuSn5 Phosphor nduweni kekuwatan lan dhuwure dhuwur, lemes lan karakteristik musim semi, ketahanan karat banget, daya tahan kanggo layanan sing abot, kuwalitas sing apik karo gesekan kurang lan resistensi nyandhang sing luwih dhuwur, luwih unggul mbentuk lan muter, tahan relaksasi stres lan sifat gabung sing apik.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

CuSn5 Phosphor BronzeStrip

Pabrik tembaga fosfor, luwih saka 10 taun pengalaman, entuk ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka CuSn5 Phosphor Bronzestrip


CuSn5 / C51000 Phosphor BronzeAlloy nduweni kekuwatan lan kekurangan sing dhuwur, lemes lan springcharacteristic, resistensi kakisan sing apik, kekiatan kanggo layanan abot, kualitas apik kanthi gesekan sing kurang lan rintangan nyandhang sing luwih dhuwur, unggul lan muter, tahan relaksasi stres lan gabung.

Umume kasus, wesi C51000 duweni listrik lan termal sing cukup kanggo syarat-syarat transfer panas saiki.

CuSn5 Phosphor Bronze Strip details


2. Kelas lan sabar kanggo Strip Gangsa CuSn5 Phosphor


Kelas: CuSn5, C5100, C51000, CDA510, C510, PB102

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


Tabel perbandingan negara tembaga standar

GB

DIN

EN

ISO

UNS

JIS

-

CuSn5

2.1018

CuSn5

CW451K

CuSn5

C51000

C5102

QSn6.5-0.1

CuSn6

2.1020

CuSn6

CW452K

CuSn6

C51900

C5191

QSn8-0.3

CuSn8

2.1030

CuSn8

CW453K

CuSn8

C52100

C5210



3. Komposisi kimiaStrip Gangsa CuSn5 Phosphor


Bahan

Cu

Fe

Pb

P

Sn

Zn

C51000

Sisa

0,1

0,05

0.03-0.35

4.2 - 5.8

0,3




4. Ukuran lan toleransi CuSn5 Phosphor Bronzestrip


Spesialisasi ¼

Kekandelan

Jembar

0.08~0.12

â ‰ ¤300

>0.12~0.15

â ‰ ¤600

>0.15~<0.50

â ‰ ¤600

0.5~3.0

â ‰ ¤1000


5.   Characteristics ofStrip Gangsa CuSn5 Phosphor


Bahan mekanik kanggo aloi CuSn5 C5100

Kekuwatan Tegangan C5100 HV

M 90-110 310-395> 40
H / 4 110-150 395-490> 35
H / 2 150-180 490-600> 20
H 180-210 590-680> 10
EH 210-230> 635> 5



6.   Application ofStrip Gangsa CuSn5 Phosphor


Listrik

Terminals, Contacts, Switch Parts, Spring Components, Resistance Wire, Listrik Flexing Contact Blades, Listrik Connectors, Electronic Connectors, Wire Brushes, Electronic and Precision Instrument Parts, Fuse Clips, Terminal Brackets.

Industri

Lonceng, Mesin Tekstil, Lembar Terforated, Perangkat Lunak Kimia, Kawat Truss, Springs Mekanikal, Sleeve Strush, Diaphragms, Disk Clutch, Bourdon Tub, Beater Bar, Welding Rod, Unsur responsif Tekanan, Bagian Sprinkler



7. Pabrik pabrik CuSn5 Phosphor Bronzestrip




8. Tes lan inspeksi kanggo jalur CuSn5 PhosphorBronze


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

CuSn5 Phosphor Bronze Strip test


9. sertifikat kualitas kanggo CuSn5 Phosphor Bronzestrip


CuSn5 Phosphor Bronze Strip certificate



10. Paket lan pengiriman kanggo Strip Gangsa CuSn5Phosphor


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

CuSn5 Phosphor Bronze Strip packing



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

CuSn5 Phosphor Bronze Strip delivery


11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe sertifikat ISO?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene pira wektu kanggo Strip Bronze Phosphor Bronze?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Strip Gangsa CuSn5 Phosphor, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码