C51900 Strip Gangsa
  • Air ProC51900 Strip Gangsa
  • Air ProC51900 Strip Gangsa
  • Air ProC51900 Strip Gangsa
  • Air ProC51900 Strip Gangsa

C51900 Strip Gangsa

C51900 Strip Bronze minangka tembaga timah 6% dibedakake kanthi kombinasi kekuatan lan konduktivitas listrik. Digunakake kanggo konektor lan saiki nggawa sumber ing kontak. Antarane tembaga C51900 timah 4-8% nampilake konduktivitas listrik sing dhuwur, kekuatan sing paling dhuwur bisa dicapai luwih dhuwur tinimbang C51000. Kanthi nggedhekake tambahan sawise proses pembentukan kadhemen kebangkrutan bisa luwih apik.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C51900 Strip Gangsa

Pabrik tembaga fosfor, luwih saka 10 taun pengalaman, entuk ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka jalur tembaga C51900

C51900 / CuSn6Phosphor Gangsa, yaiku tembaga timah 6% bentenake kombinasi kekuatan lan konduktivitas listrik sing apik.

Iki digunakake kanggo konektor lan saiki-kontak ing kontak. Ing antarane C51900 tembaga timah 4-8% nampilake konduktivitas highelectrical, kekuwatan sing bisa dicapai paling dhuwur yaiku C51000. Kanthi nggodha tambahan sawise formprocess kadhemen kebangkrutan bisa luwih apik.

C51900 Strip Gangsa details

  

2. Kelas lan sabar kanggo lelungan Bronze C51900


Kelas: C5191, C51900, CDA519, C519, PB103, CuSn6

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH


3. Komposisi kimia saka jalur tembaga C51900


Bahan

Cu

Fe

Pb

P

Sn

Zn

C51900

Balance

0.1max

0,05max

0.03-0.35

5.5 "7.0

0,3max


4. Ciri khas Strip tembaga C51900


â € ¢ Kekuwatan Tinggi

"Formulir Apik

â € ¢ Konektor Apik kanggo Aplikasi Spring Telekomunikasi

âKon Memori Paling rendah

â € ¢ Nyukur / YieldRatio Becik



5. Sipat mekanik kanggo jalur Bronze C51900




6. Aplikasi belang tembaga C51900


Saluran tembaga C51900 / CuSn6 Digunakake utamane ing bagean tahan santai lan komponen elastis. Konektor komputer, phoneconnectors mobile, konektor industri teknologi tinggi, sumber kanggo peralatan elektronik lanelektronik, saklar, slot kanggo produk elektronik, tombol, konektor listrik, bingkai timbal, piring getar lan terminal, dll.


7. Pabrik pabrik Strip C51900Bronze




8. Tes lan inspeksi kanggo jalur tembaga C51900


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

C51900 Strip Gangsa test


9. Mill certificate kanggo jalur tembaga C51900


C51900 Strip Gangsa certificate



10. Paket lan pengiriman Strip tembaga C51900


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


C51900 Strip Gangsa packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C51900 Strip Gangsa delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene pira wektu kanggoC51900 Strip tembaga?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Strip Bronze C51900, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码