Strip Bronze CuSn6 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn6 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn6 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn6 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn6 Phosphor

Strip Bronze CuSn6 Phosphor

Strip Bronze CuSn6 minangka campuran tembaga, timah lan fosfor minangka unsur paduan utama. Duwe sifat kekuatan sing rada dhuwur kanggo C5100 Phosphor Bronze nalika njaga konduktivitas listrik sing padha 15 IACS persen.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Strip Bronze CuSn6 Phosphor

Pabrik tembaga fosfor, luwih saka 10 taun pengalaman, entuk ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka CuSn6 Phosphor Bronzestrip


CuSn6 / C51900Phosphor Bronze minangka campuran campuran tembaga, fosfor timah minangka unsur pelapis utama. Duwe sifat kekuatan sing luwih dhuwur kanggoC5100 Phonfor Phonor nalika njaga konduktivitas listrik sing padha 15 persenIACS.

Amarga kekuwatan sing luwih dhuwur lan kabisan sing apik ing springinessand, C51900 digunakake kanggo kabeh jinis sumber siraman uga hos logam sing fleksibel.

Strip Bronze CuSn6 Phosphor


2. Kelas lan sabar kanggo Strip Gangsa CuSn6


Kelas: C5191, C51900, CDA519, C519, PB103, CuSn6

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


Tabel perbandingan negara tembaga standar

GB

DIN

EN

ISO

UNS

JIS

-

CuSn5

2.1018

CuSn5

CW451K

CuSn5

C51000

C5102

QSn6.5-0.1

CuSn6

2.1020

CuSn6

CW452K

CuSn6

C51900

C5191

QSn8-0.3

CuSn8

2.1030

CuSn8

CW453K

CuSn8

C52100

C5210



3. Komposisi kimiaStrip Bronze CuSn6 Strip


Bahan

Cu

Fe

Pb

P

Sn

Zn

C51900

Balance

0.1max

0,05max

0.03-0.35

5.5 â 7.0

0,3max




4. Ukuran lan toleransi CuSn6 Phosphor Bronzestrip


Spesialisasi ¼

Kekandelan

Jembar

0.08~0.12

â ‰ ¤300

>0.12~0.15

â ‰ ¤600

>0.15~<0.50

â ‰ ¤600

0.5~3.0

â ‰ ¤1000


5.   Characteristics ofStrip Bronze CuSn6 Strip


Bahan mekanik kanggo aloi CuSn6 C5191

Kekuwatan Tegangan C5191 HV

M 90-110 310-395> 40
H / 4 110-150 395-490> 35
H / 2 150-180 490-600> 20
H 180-210 590-680> 10
EH 210-230> 635> 5



6.   Application ofStrip Bronze CuSn6 Strip


Listrik

Stamped Parts,springs, Components of Listrik Engineering, Terminals,Contacts, Switch Parts, Electromechanical Spring Components, Resistance Wire, Listrik Flexing Contact Blades, Listrik Connectors, Electronic Connectors, Wire Brushes, Electronic and Precision Instrument Parts, Fuse Clips, Terminal Brackets.

Industri

Lonceng, Mesin Tekstil, Lembar Terforated, Hardware Kimia, Kawat Truss, Springs Mekanikal, Sleeve Strush, Diaphragms, Disk Clutch, Bourdon Tub, Beater Bar, Welding Rod, Unsur responsif Tekanan, Bagian Sprinkler, Otomotif



7. Pabrik pabrik CuSn6 Phosphor Bronzestrip




8. Tes lan inspeksi kanggo jalur CuSn6 PhosphorBronze


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

Strip Bronze CuSn6 Phosphor test


9. sertifikat kualitas kanggo CuSn6 Phosphor Bronzestrip


Strip Bronze CuSn6 Phosphor certificate



10. Paket lan pengiriman kanggo Strip Gangsa CuSn6Phosphor


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

Strip Bronze CuSn6 Phosphor packing



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Strip Bronze CuSn6 Phosphor delivery


11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene pira wektu kanggo Strip Bronze Phosphor Bronze?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, usaha nyedhiyakake produk kualitas pelanggan100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Strip Gangsa CuSn6 Phosphor, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码