C52100 Strip Gangsa
  • Air ProC52100 Strip Gangsa
  • Air ProC52100 Strip Gangsa
  • Air ProC52100 Strip Gangsa
  • Air ProC52100 Strip Gangsa

C52100 Strip Gangsa

C52100 Strip Gangsa sing konduktivitas sing nyukupi ndadekake komponen konduktif musim semi. Iki ora tahan kanthi tahan, duwe tahan karat sing apik banget lan bisa gampang dipasang.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C52100 Strip Gangsa

Pabrik tembaga fosfor, luwih saka 10 taun pengalaman, entuk ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka jalur tembaga C52100


C52100 / CuSn8 PhosphorBronze Alloys, Konduktivitas sing cukup ndadekake banget menarik kanggo komponen konduktif musim semi. Kain tahan saka jeroan, nduweni resistensi kakisan sing apik lan bisa dipasang kanthi gampang.

C52100 Strip Gangsa

  

2.   Bahan and temper for C52100 Strip Gangsa


Kelas: C5210, C52100, CDA521, C521, PB104, CuSn8

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH


3. Komposisi kimiaC51900 Strip tembaga


Bahan

Cu

Fe

Pb

P

Sn

Zn

C52100

Balance

0.1max

0,05max

0.15-0.35

7.0 â 9.0

0,2max


4. Ciri khas Strip tembaga C52100


â € ¢ Kekuwatan Tinggi

"Formulir Apik

â € ¢ Rintangan rintangan

â € ¢ Easywelding lan soldering

â € ¢ Tahan kesel



5. Sipat mekanik kanggo jalur Bronze C52100


Properties Teknik


TensileStrength(N / mm²ï¼ ‰

elongation(N / mm²ï¼ ‰

HV

â ‰ ¥ 345

â ‰ ¥ 40

/

390-500

â ‰ ¥ 35

130-160

490-600

â ‰‰ 27

160-190

590-705

â ‰ ¥ 20

190-210

685-785

â ‰ ¥ 11

210-230

â ‰ ¥ 785

â ‰ ¥ 5

â ‰ ¥ 230





6. Aplikasi belang tembaga C52100


C52100 / CuSn8 utamane digunakake ing Pabrik elemen elastis, nganggo bagian instrumen inprecision lan meter lan bagian diamagnetik, kayata potongan kontak spring goodconductivity utawa musim semi liyane; Precisioninstruments gear, kothak sikat, contactor, plate gesek klac, diaphragm, fastener, mesin cuci, komponen switch, plate porous, dll.


7. Pabrik pabrik Strip C52100Bronze




8. Tes lan inspeksi kanggo jalur tembaga C52100


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

C52100 Strip Gangsa test



9. Mill certificate kanggo jalur tembaga C52100


C52100 Strip Gangsa certificate



10. Paket lan pengiriman Strip tembaga C52100


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

C52100 Strip Gangsa packing



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C52100 Strip Gangsa delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene pira wektu kanggoC52100 Strip tembaga?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa lengkap saben bagean, nyoba pelanggan nggunakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.




Panas Tags: C52100 Strip Bronze, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码