Strip Bronze CuSn8 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn8 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn8 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn8 Phosphor
  • Air ProStrip Bronze CuSn8 Phosphor

Strip Bronze CuSn8 Phosphor

Strip Ramon CuSn8 Phosphor duweke sifat spring paling apik ing kabeh 500 seri Phonor Bronze. Kekerasan, kekuwatan sing dhuwur, ditambah karo formability lan resistensi sing lemes kanggo nggawe kesel iki, pilihan sing paling apik ing endi formasi lan fungsi sing paling abot kudu ditemoni.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Strip Bronze CuSn8 Phosphor


Pabrik tembaga fosfor, luwih saka 10 taun pengalaman, entuk ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka CuSn8 Phosphor Bronzestrip


CuSn8 / C52100 Phosphor Bronze Strip duwe properti musim semi sing paling apik kanggo kabeh 500series Phosphor Bronze. Kekerasan, kekuwatan sing dhuwur, ditambah karo formability lan resistensi lemes kanggo nggawe kekarepan sing paling apik ing endi formasi lan fungsional sing paling abot kudu ditemoni.

Strip Bronze CuSn8 Phosphor


2. Kelas lan sabar kanggo Strip Gangsa CuSn8 Phosphor


Kelas: C5210, C52100, CDA521, C521, PB104, CuSn8

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


Tabel perbandingan negara tembaga standar

GB

DIN

EN

ISO

UNS

JIS

-

CuSn5

2.1018

CuSn5

CW451K

CuSn5

C51000

C5102

QSn6.5-0.1

CuSn6

2.1020

CuSn6

CW452K

CuSn6

C51900

C5191

QSn8-0.3

CuSn8

2.1030

CuSn8

CW453K

CuSn8

C52100

C5210


3. Komposisi kimiaStrip Gangsa CuSn8 Phosphor


Bahan

Cu

Fe

Pb

P

Sn

Zn

C52100

Balance

0.1max

0,05max

0.15-0.35

7.0 â 9.0

0,2max



4. Ukuran lan toleransi CuSn8 Phosphor Bronzestrip


Spesialisasi ¼

Kekandelan

Jembar

0.08~0.12

â ‰ ¤300

>0.12~0.15

â ‰ ¤600

>0.15~<0.50

â ‰ ¤600

0.5~3.0

â ‰ ¤1000


5.   Characteristics ofStrip Gangsa CuSn8 Phosphor

 

Properties Teknik


TensileStrength(N / mm²ï¼ ‰

elongation(N / mm²ï¼ ‰

HV

â ‰ ¥ 345

â ‰ ¥ 40

/

390-500

â ‰ ¥ 35

130-160

490-600

â ‰‰ 27

160-190

590-705

â ‰ ¥ 20

190-210

685-785

â ‰ ¥ 11

210-230

â ‰ ¥ 785

â ‰ ¥ 5

â ‰ ¥ 230



6.   Application ofStrip Gangsa CuSn8 Phosphor


CuSn8 / C52100 digunakake ing bagean Dipasang, sumber, Komponen Teknik Elektronik, Terminal, Hubungan, SwitchParts, Komponen Musim Panas Elektromekanik, Wiring Rintangan, Flexing Elektronik, Blade Elektronik, Konektor Elektronik, Konektor Elektronik, Terminal, Hubungan, SwitchParts, Komponen Musim Panas Elektromekanik, Kawat Rintangan, Flexing Elektronik, Blade Elektronik, Konektor Elektronik, Konektor Elektronik, Sikat Kawat, Alat Elektronik , Kurung Terminal.etc.


7. Pabrik pabrik CuSn8 Phosphor Bronzestrip




8. Tes lan inspeksi kanggo jalur CuSn8 PhosphorBronze


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

Strip Bronze CuSn8 Phosphor test


9. sertifikat kualitas kanggo CuSn8 Phosphor Bronzestrip


Strip Bronze CuSn8 Phosphor certificate



10. Paket lan pengiriman Strip tembaga CuSn8Phosphor


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

Strip Bronze CuSn8 Phosphor packing



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Strip Bronze CuSn8 Phosphor delivery


11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo sampeyan kanggo Stron BronzeCuSn8 Phosphor?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa lengkap saben bagean, nyoba providecustomer 100% produk kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Strip Gangsa CuSn8 Phosphor, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码