C75200 tembaga nikel Strip
  • Air ProC75200 tembaga nikel Strip
  • Air ProC75200 tembaga nikel Strip
  • Air ProC75200 tembaga nikel Strip
  • Air ProC75200 tembaga nikel Strip

C75200 tembaga nikel Strip

C75200 tembaga Nickel Zinc Strip, nduweni kekalahan, uga relaksasi istirahat banget, kurang ajar lan stres, kekuatan dhuwur lan kelenturan, resistensi karat sing apik, lan gampang dadi electroplating, proses panas lan kadhemen lan kinerja proses teknis liyane.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C75200 tembaga nikel Strip

Pabrik aloi perak nikel, luwih saka 10 taun pengalaman, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka Nickel Zincstrip Tembaga C75200


C75200 CuNi18Zn20 Nickel Silver Alloys, duwe abrasiveness banget, ngendhokke lan tekanan relaksasi, kekuatan lan elastisitas, resistensi karat sing apik, lan iseasy kanggo electroplating, proses panas lan kadhemen lan prosesperformasi teknis liyane.

C75200 tembaga nikel Strip introduction


2. Kelas lan sabar kanggo Strip Nikel Nikel C75200


Kelas: UNSC75200, CDA752, CuNi18Zn20, JIS C7521, BZn18-18, CW409J

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)



3. Komposisi kimiaSaluran Nickel Zinc C75200


Komplek Chem200 CuNi18Zn20Chemical:

Cu: 62.0-66.00%
Ni: 16.5.00-19.5%
Fe: 0,25% Maks.
Pb: 0,05% Maks.
Mn: 0,50% Maks.
Zn: Balance


GB

UNS

EN

JIS

%

Ni%

Zn%

BZn18-18

C75200

CuNi18Zn20

C7521

62-66

16.5-19.5

Rem



4. Properties saka Strip NickelZinc tembaga C75200


Aliran fisik kanggo campuran aloi C75200

Kapadhetan g / cm3

IACS Electricalconductivity%

Thermalconductivity W / (m.K)

Modulus kelelepatan GPa

Panas khususJ / (g.K)

8.73

6

32

125

0.34


Aliran kanggo Fabricationproperties kanggo aloi C75200

kadhemen-tenaga kerja

machinability

properti listrik

properti tinplating panas

weldability

karat

banget

cocog

banget

banget

apik

banget


Properties Mekanikal kanggo C75200alloy

Alloy Ora

Kualitas

Tensile

Elongasi%

Tes Hardness HV

Bahan

Kekuwatan




(Kgf / mmï¼ ‰



C75200

O

â ‰ ¥ 38.5

â ‰ ¥ 20

~

1 / 2H

45 ~ 58

â ‰ ¥ 5

120 ~ 180

H

â ‰ ¥ 55

â ‰ ¥ 3

â ‰ ¥ 150



5.   Application of Saluran Nickel Zinc C75200


C75200 CuNi18Zn20 Nickel Silver digunakake ing Pabrik bagean struktural sing tahan karat, kayata macem-macem instrumen presisi, sumber, soket, tutup, lan komponen elektronik liyane.

Iki uga digunakake ing alat musik, perangkat lunak, bingkai kaca lan karya hiasan.


6. Pabrik pabrik Strip Nickel Zink C75200Copper



7. Tes lan pemeriksaan kanggo Strip NickelZinc tembaga C75200


Test instrument : Metallographic Microscope; Digital Light Processor; Kekuwatan Tester; Hardness Tester.

C75200 tembaga nikel Strip test


8. Mill certificate kanggo jalur Nikel NickelZinc C75200


C75200 tembaga nikel Strip certification


9. Packing and shipping for Saluran Nickel Zinc C75200


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

C75200 tembaga nikel Strip packing



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C75200 tembaga nikel Strip delivery



10. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo koopel Nickel Zink Strip?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Can you help us to choose cocog material?

 Yes, we can recommend the most cocog material according to your application.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.









Panas Tags: C75200 Nickel Zinc Strip, produsen, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码