C77000 Tembaga Nickel Zip Strip
  • Air ProC77000 Tembaga Nickel Zip Strip
  • Air ProC77000 Tembaga Nickel Zip Strip
  • Air ProC77000 Tembaga Nickel Zip Strip
  • Air ProC77000 Tembaga Nickel Zip Strip

C77000 Tembaga Nickel Zip Strip

C77000 tembaga Nickel Zinc Strip kanthi warna, kelembapan, ketahanan lesu, resistensi karat, kinerja nggambar jero, sugih lilin metallik putih, duwe machinability sing apik, tahan karat lan properti mekanik, cocog kanggo pangolahan tekanan dingin, permukaan sing dhuwur rampung sawise nglereni.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C77000 Tembaga Nickel Zip Strip

Pabrik campuran tembaga Nickel Zinc, luwih saka 10 taun pengalaman, ngrambah ISO9001, nggarap OEM lan ODM ..



1. Pambuka Nickel Zincstrip tembaga C77000

C77000 / CuNi18Zn27 wesi tembaga-Nickel-Zinc kanthi ayucolor, kemuluran, resistensi keletihan, resistensi karat, drawperformance jero, apik karo lenga metallik putih, duwe apikmachinability, resistance karat lan sifat-sifatMekanik, cocog kanggo pangolahan tekanan adhem, permukaan highfinish sawise nglereni.

Amarga wesi iki nduweni likecolor salaka sing nyenengake, uga diarani perak nikel.

C77000 Tembaga Nickel Zip Strip introduction


2. Bahan lan sabar kanggo Strip Nikel Nikel C77000


Kelas: UNS.C77000, CDA770, CuNi18Zn27, JIS C7701, BZn18-26, CW410J

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)



3. Komposisi kimiaSaluran Nikel Nikel C77000


Komplek Kimia C77000 / CuNi18Zn27:

Cu: 54.0-58.00%
Ni: 16.5.00-19.5%
Fe: 0,25% Maks.
Pb: 0,05% Maks.
Mn: 0,50% Maks.
Zn: Balance


GB

UNS

EN

JIS

%

Ni%

Zn%

BZn18-26

C77000

CuNi18Zn27

C7701

54-58

16.5-19.5

Rem



4.   Properties of Saluran Nikel Nikel C77000


Aliran fisik kanggo campuran aloi C77000

Kapadhetan g / cm3

Konduktivitas listrik IACS

Thermalconductivity W / (m.K)

Modulus kelelepatan GPa

Panas khususJ / (g.K)

8.7

5

32

125

0.34


Aliran kanggo Fabricationproperties kanggo C77000

kadhemen-tenaga kerja

machinability

properti listrik

properti tinplating panas

weldability

karat

banget

cocog

banget

banget

apik

banget



Properties Mekanikal kanggo C77000alloy

Alloy Ora

Kualitas

Tensile

Elongasi%

Tes Hardness HV

Bahan

Kekuwatan




(Kgf / mmï¼ ‰



C77000

1 / 2H

55 ~ 66

â ‰ ¥ 8

150 ~ 210

H

64 ~ 75

â ‰ ¥ 5

180 ~ 240

EH

72 ~ 82

~

240 ~ 260

SH

78 ~ 88

~

230 ~ 270



5. Aplikasi saka C77000 Nickel Zincstrip


C77000 CuNi18Zn27 Campuran aloi Nickel Zinc utamane digunakakein Perumahan komponen osilator kristal Cairan, mesin medis, slide forpotentiometer, instrumen presisi, arsitektur, instrumen angin, lsp.


6. Pabrik pabrik Strip Nikel C77000Copper



7. Tes lan pemeriksaan kanggo Strip NickelZinc tembaga C77000


Test instrument : Metallographic Microscope; Digital Light Processor; Kekuwatan Tester; Hardness Tester.


C77000 Tembaga Nickel Zip Strip test


8. Mill sertifikat kanggo Strip NickelZinc tembaga C77000


C77000 Tembaga Nickel Zip Strip certificate


9. Packing and shipping for Saluran Nikel Nikel C77000


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


C77000 Tembaga Nickel Zip Strip packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.


C77000 Tembaga Nickel Zip Strip delivery


10. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu ketibuan kanggo jalur CopperNickel Zinc?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Can you help us to choose cocog material?

 Yes, we can recommend the most cocog material according to your application.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: C77000 tembaga Nickel Zinc Strip, pabrikan, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码