Coil Strip H80 Kuningan
  • Air ProCoil Strip H80 Kuningan
  • Air ProCoil Strip H80 Kuningan
  • Air ProCoil Strip H80 Kuningan
  • Air ProCoil Strip H80 Kuningan

Coil Strip H80 Kuningan

Coil Strip H80 Brass: isi tembaga 80%, duwe kinerja sing padha karo H85, kekuatan sing luwih dhuwur, plastisitas sing luwih apik lan resistensi korosi sing luwih dhuwur. , Biasane digunakake minangka tabung tembok lancip, jambatan kertas tabung lan piranti bangunan omah.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Coil Strip H80 Kuningan

Pabrik Kuningan, luwih saka pengalaman Pabrik 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..

 

 

1. Pambuka coil tembaga H80


Kuningan H80 / C2400 / CuZn20: kontena tembaga 80%, duwe kinerja sing padha karo H85, kekuatan sing luwih dhuwur, plastisitas sing luwih apik lan resistensi korosi sing luwih dhuwur. , Biasane digunakake minangka tabung tembok lancip, jambatan kertas tabung lan piranti bangunan omah.

 

 

2. Bahan lan sabar kanggo coil tembaga H80

 

Kelas: C2400, C24000, CDA240, C240, CZ103, H80, CuZn20

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)

 

Tabel perbandingan standar beda negara

GB

DIN

EN

ISO

UNS

JIS

H96

CuZn5

2.0220

CuZn5

CE500L

CuZn5

C21000

C2100

H90

CuZn10

2.0230

CuZn10

CW501L

CuZn10

C22000

C2200

H85

CuZn15

2.0240

CuZn15

CW502L

CuZn15

C23000

C2300

H80

CuZn20

2.0250

CuZn20

CW503L

CuZn20

C24000

C2400

H70

CuZn30

2.0265

CuZn30

CW505L

CuZn30

C26000

C2600

H68

CuZn33

2.0280

CuZn33

CW506L

CuZn35

C26800

C2680

H65

CuZn36

2.0335

CuZn36

CW507L

CuZn35

C27000

C2700

H63

CuZn37

2.0321

CuZn37

CW508L

CuZn37

C27200

C2720

 

 

3. Komposisi kimia saka coil tembaga H80


Komposisi kimia

Cu:79.0~81.0

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

P:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.10

Sb:⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.005

Impurity:⠉ ¤0.3

 

 

4. Ukuran lan toleransi gulungan tembaga H80

 

Kekandelan mm

Jembar mm

â ‰ ¤200

>200~400

>400~600

>600~1000

Toleransi kekandelan / ± mm

Tingkat Biasa

               

Tingkat Biasa

              

Tingkat Biasa

               

Tingkat Biasa

              

0.10~0.20

0.010

 

0.015

 

0.015

 

 

>0.20~0.30

0.015

 

0.020

 

0.020

 

 

>0.30~0.50

0.020

 

0.025

 

0.030

 

0.050

 

>0.50~0.70

0.030

 

0.035

 

0.040

 

0.060

 

>0.70~1.10

0.040

 

0.045

 

0.050

 

0.070

 

>1.10~1.50

0.050

 

0.055

 

0.060

 

0.080

 

>1.50~2.50

0.055

 

0.060

 

0.080

 

0.100

 

 

  

5. Karakter saka gulungan tembaga H80


Properti mekanik

Kekuwatan tegangan σb (MPa): â ‰ ¥ 265

Elongasi δ10 (%): â ‰ ¥ 50

Cathetan: Sifat mekanik tegangan ing piring

Ukuran conto: kekandelan â ‰ ¥ 0,5

Spesifikasi perawatan panas

Suhu kerja panas 820~870 â „ƒ

Suhu suhu 600~700 ⠃

Suhu suhu suhu rendah suhu kanggo ngilangi stres internal yaiku 260 â „ƒ.

 

 

6. Aplikasi coil tembaga H80


Iki digunakake ing bahan bangunan, aksesoris kosmetik, tabung témbok sing tipis, jaring kertas tabung beralut lan persediaan bangunan omah, tank pemanas banyu, sirah zipper, peluru perang, dll.

 

7. Pabrik pabrik coil tembaga H80

 


8. Tes lan inspeksi kanggo coil tembaga H80


Alat tes: Mikroskop Metallographic; Prosesor Cahaya Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

Coil Strip H80 Kuningan test

 

9. sertifikat kualitas kanggo gulungan tembaga H80


 Coil Strip H80 Kuningan certificate

 

 

10. Paket lan kiriman kanggo coil tembaga H80


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, dibungkus kaloro film plastik, banjur dibungkus karo kothak kayu utawa palet kayu ..

Coil Strip H80 Kuningan packing

 

 

Pangiriman:

Kita bakal milih cara paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1. Dening Air, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

 Coil Strip H80 Kuningan delivery


 

11. Pitakon lan Wangsulan

 

a1. Apa sampeyan duwe sertifikat ISO?

Ya, kita entuk ISO9001

 

a2.Suwene wektu kiriman forbrassstrip sampeyan?

Yen kumparan master kasedhiya, 3-7 dina sliting bakal siap, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.

 

a3. Apa bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.

 

a4.Papa sampeyan ngontrol kualitas?

Kita ngasilake kanthi ketat miturut gambar lan panjaluk pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, usaha nyedhiyakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.

 

a5. Apa sampeyan wis menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora, kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: Coil Strip H80 Kuningan, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码