C24000 CuZn20 Strip Kuningan
  • Air ProC24000 CuZn20 Strip Kuningan
  • Air ProC24000 CuZn20 Strip Kuningan
  • Air ProC24000 CuZn20 Strip Kuningan
  • Air ProC24000 CuZn20 Strip Kuningan

C24000 CuZn20 Strip Kuningan

C24000 CuZn20 Strass Kuningan kanthi Cu 80%, digunakake kanggo pipa tembok tipis, goncengan lan bahan bangunan, kinerja mekanik tegangan apik, kekuatan dhuwur, plastisitas apik, tahan karat.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C24000 CuZn20 Strip Kuningan

Pabrik Kuningan, luwih saka 10 taun manufaktur, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka jalur tembaga C24000 CuZn20


Kuningan H80 C24000 / CuZn20 kanthi Cu 80%, digunakake kanggo pipa tipis, busur lan bahan bangunan, isgood kinerja mekanik tegang, kekuatan dhuwur, plastisitas apik, tahan karat sing dhuwur.


2. Bahan lan sabar kanggo belang tembaga C24000 CuZn20


Kelas: C2400, C24000, CDA240, C240, CZ103, H80, CuZn20

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH


3. Komposisi kimiaKuningan tembaga C24000 CuZn20


Komposisi kimia

Cu :79.0~81.0

Zn:balance

Pbī¼šâ ‰ ¤0.03

P:⠉ ¤0.01

Fe:⠉ ¤0.10

Sb :⠉ ¤0.005

Bi:⠉ ¤0.005

Impurity:⠉ ¤0.3


4.   Characteristic of Kuningan tembaga C24000 CuZn20



  • Proses sing apik
  • Konduktivitas termal sing apik
  • Rusak tahan
  • Format Bendhungan apik
  • Dhuwur kekuwatan

 

5. Properti mekanik kanggo jalur Strip C24000 CuZn20brass


Properti mekanik

Kekuwatan tegangan σb (MPa): â ‰ ¥ 265

Elongasi δ10 (%): â ‰ ¥ 50

Cathetan: Sipat mekanik tegangan

Ukuran conto: kekandelan â ‰ ¥ 0,5



6.   Application of Kuningan tembaga C24000 CuZn20


Tembaga C2400 digunakake ing tembok kaca lancip, bolong tabung kertas lan peralatan bangunan omah.




7. Pabrik pabrik Strip tembaga C24000CuZn20




8.   Tests and inspection for Kuningan tembaga C24000 CuZn20


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

C24000 CuZn20 Strip Kuningan test


9.   Mill certificate for Kuningan tembaga C24000 CuZn20


C24000 CuZn20 Strip Kuningan certificate


10. Packing and shipping for Kuningan tembaga C24000 CuZn20


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

C24000 CuZn20 Strip Kuningan packing



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C24000 CuZn20 Strip Kuningan delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu frebrur Strip?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: C24000 CuZn20 Strip Kuningan, produsen, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码