Warta perusahaan

Karakter Sing Nggawe Kenalan Perak

2020-05-17

Karakteristik kontak salaka sing beda


1.Wulang salaka

Pérak lan salaka sing murni wis nduwe konduktivitas listrik lan termal sing dhuwur, resistensi sentuhan sing kurang lan stabil, lan fungsi welding lan proses sing apik. Pérak sing diuripake apik banget nyaring gandum saka susunan data. Ing kahanan yen resistensi tutul meh padha, kekuatan mekanik lan suhu suhu kontak salaka luwih dhuwur tinimbang salaka. Mula, resistensi welding lan resistensi pembakaran busur luwih apik tinimbang salaka.

Hubungan salaka murni, digunakake ing piranti listrik voltase low-kapasitas cilik, kayata: relay, timer, switch bantu, switch peralatan rumah tangga, switch control, dll.



2.Silver nikel AgNi

Nikel perak luwih tahan kanggo fusion welding lan kobong tinimbang perak utawa salaka sing murni. Amarga isi nikel titik lebur dhuwur mundhak, resistensi solder lan resistensi kontak burnout wis apik. Kabeh kontak pérak nikel duwe kabisan sing apik lan gampang adol. Kasedhiya data nalika ngaktifake lan mateni DC.

Hubungan nikel perak, digunakake ing switchgear voltase rendah. Kayata: relay, panyambung saiki cilik, saklar cahya, termostat, pemutus sirkuit (kontak sing dipasangake asimetris karo AgC, AgZnO, lsp).

 

3.Silver cadmium oxide AgCdO

Pirmium oksida perak minangka bahan kontak sing paling akeh digunakake kanggo peralatan listrik kanthi voltase rendah. Ing proses nggunakake kontak, ana resistensi sing apik kanggo ngobong busur lan tahan kanggo welding lan resistance sentuhan sing sithik wiwit wiwitan nganti pungkasan. Proses produksi kalebu metallurgy bubuk (kekuatan kobong lan kneading) cara oksidasi internal, lan isi alangan oksidasi yaiku 15 ~ 20wt. Nanging, alangan cadmium lan oksidatif ora cocog kanggo kesehatan lan lingkungan, lan panggunaan alangan oksidatif perak dilarang dening sawetara negara.

Hubungan kadmium perak biasane digunakake kanggo macem-macem switchgear voltase rendah. Biasane digunakake ing switch-micro, relay, switch light, piranti tutul, switch perkakas rumah tangga, macem-macem switch proteksi lan pemutus sirkuit tartamtu.


4.Silver seng seng oksida AgZn

Perbandingan kontak seng seng oksida perak lan kontak pamisahan oksida perak, zink oksida perak ora ngemot kadmium logam beracun, sing bisa ngrusak lingkungan. Oksida logam ing proses iki duwe stabilitas termal sing dhuwur, konduktivitas listrik sing apik, lan resistensi panas sing dhuwur nalika ngoper. Iki tahan erosi erot lan fusion, saéngga kontak wesi salaka njamin bisa dipercaya saka peralatan listrik lan nambah umur layanan.

Kenalan oksida perak, utamane digunakake ing relay, piranti tutul, switch udara, pelindung motor, saklar mikro, instrumen, peralatan rumah tangga, peralatan otomotif (switch lampu, motor starter, lan liya-liyane.


5.Silver Tin Oxide AgSnO2 / Perak Tin Oxide Indium Oxide AgSnO2ln2O3

Silver Tin Oxide / Silver Tin Oxide Indium Oxide nduweni resistensi burnout sing apik lan resistensi gabungan gabungan. Kanthi nambah sawetara aditif lan nggunakake katrampilan metallurgy bubuk (sintering lan kneading) lan katrampilan oksidasi internal kanggo ngasilake data AgSnO2, panggunaan resistensi kontak sing terus-terusan lan kenaikan suhu rendah stabil. Ora ana gandhengane data sing ana sajrone arus langsung, lan lingkungane ora beracun.

Pirang kontak oksida timah, digunakake kanthi macem-macem jinis piranti tutul, pemancar, pemutus sirkuit lan saklar.