Perak Clad Brass Strip
  • Air ProPerak Clad Brass Strip
  • Air ProPerak Clad Brass Strip
  • Air ProPerak Clad Brass Strip
  • Air ProPerak Clad Brass Strip

Perak Clad Brass Strip

Perak Clad Brass Strip minangka jinis komposit fungsi anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Logam, wesi utawa wesi sing larang regane dipasang ing logam dhasar minangka inlay utawa overlay liwat proses ikatan khusus.Silver Clad Metal Material cocog kanggo nggawe otomatis otomatis. Ora perlu proses pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise formasi.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Perak Clad Brass Strip

Pabrik logam klambi, pengalaman luwih saka 10 taun, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..




1.Produksi saka tembaga klambi salaka


Strip silverclad minangka jinis komposit fungsi anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Wesi logam, salaka utawa perak sing larang regane yaiku logam dhasar minangka inlay utawa overlay liwat proses ikatan khusus.

Materi Logam SilverClad cocog kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis. Iki ora mbutuhake proses Pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise reformasi.

Nerbitake logam larang regane, tetep murah lan konsistensi pembangunan sosial.


2. Aplikasi belang tembaga klambi


Klambi salaka nganggo tali kanggo digunakake kanggo macem-macem produksi komponen listrik, kayata, mikromotor, sikat listrik, komutator, jiggle plug / soket, relay, konektor, tuner, lsp.

Apike kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis.

Perak Clad Brass Strip


3. Bahan Utami kanggo tembaga tembaga klambi


Facematerial: Ag, AgNi, AgCdO, AgSnO2

Bahan dhasar: Cu, kuningan, tembaga Phosphor, tembaga Beryllium

Materi

Komposisi

Atose

Konduktivitas Listrik

Kapadhetan

Seri

(%)

(Hv)

(% IACS)

(g / cm3)

Ag

     Ag 99.95

30 ~ 70

104

10.5

 

     Ag 99.85,Ni 0.15

35 ~ 75

102

10.5

AgCu

Ag 80, Cu 20

75 ~ 125

82

10.2

 

     Ag 75,Cu 25

80 ~ 130

75

10.1

AgNi

     Ag 90,Ni 10

80 ~ 100

90

10

 

     Ag85,Ni 15

85 ~ 105

85

9.9

AgSnO2

     Ag 92,SnO28

70 ~ 115

85

10

 

     Ag 90,SnO2 10

70 ~ 125

83

9.9

 

     Ag 90,SnO210.

80~120

75

9.6

AgSnO2Ingggg2O3

     Ag 92,SnO2Ingggg2O28

70 ~ 115

80

10

 

     Ag 90,SnO2Ingggg2O3 10

80~120

75

10

 

      Ag88,SnO2Ingggg2O3 12

80~125

70

10


4.Pangertosan sakaSaluran tembaga klambi salaka


Ukuran bisa disesuaikan

Jembar Umume

Jembar Perak

Kekandelan total

Kekandelan Perak

Jembar Umume Tolerance

Kekandelan total Tolerance

1,5-60

1,5-60

0,1-0.5

0,05-0.3

± 0,5

± 0,03

1,5-60

1,5-60

0,6-1.5

0,05-1.0

± 0,1

± 0,05

1,5-60

1,5-60

1.6-3.0

0,05-1.5

± 0,2

± 0,08



5.   Product types for Saluran tembaga klambi salaka


Ingggglay, Onlay, overlay, Multi-lay, Edge lay …



6.   Proses of Saluran tembaga klambi salaka


Proses teknologi umum

Pesenan

Proses

1

Plancar jalur tembaga

2

Pangobatan lumahing

3

Komposit panas

4

Penyebaran penyebaran

5

Reresik

6

Putaran tliti,

7

Pangolahan striping

8

Mbentuk rol

9

Test and Inggggspection

10

Pengemasan



7.   Manufacture plant of Saluran tembaga klambi salaka

Mesin Hier presisi Hi-presisi; Hi-precisionVertical Cutting Machine; Mesin Slotting; Mesin jotosan dhuwur-tliti.



8. Quality control and inspection for Saluran tembaga klambi salaka


Metallographic Microscope; Digital Light Prosesor; Strength Tester; Atose Tester.

Perak Clad Brass Strip factory

Data tes

Perak Clad Brass Strip quality control


9. Pengemasan and shipping for Saluran tembaga klambi salaka


  Pengemasan:

Kaping pisanan ing film plastik sing Vacuum sing disegel, banjur Isi span ing kothak karton karton sing angel, saben kothak ora luwih gedhe 30kg.



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Perak Clad Brass Strip delivery



10.FAQ

1. Apa sampeyan duwe sertifikat ISO?

Ya, kita entuk ISO9001


2. Sepira suwene wektu kanggo sampeyan minangka tembaga klambi tembaga?

20-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: Perak Clad Brass Strip, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码