Tembaga Perak Clad Strip
  • Air ProTembaga Perak Clad Strip
  • Air ProTembaga Perak Clad Strip
  • Air ProTembaga Perak Clad Strip
  • Air ProTembaga Perak Clad Strip

Tembaga Perak Clad Strip

Strip tembaga klambi salaka minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kebutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik gabungan panas.Silver Clad Metal Material cocog kanggo Pabrik otomatis sing terus-terusan. Ora perlu proses pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise formasi.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Plain tembaga perak

Pabrik logam klambi, pengalaman luwih saka 10 taun, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..




1.Produksi saka tembaga klambi salaka


Strip tembaga silverclad minangka bahan teknis anyar, adhedhasar industri, beda-beda sing digawe dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik hotcomposite.

Iki dikendhaleni nganggo bahan aloi lan lapisan bahan dhasar sing beda-beda. Sawise rampung, karakter listrik lan panggunaan luwih larang yaiku logam mulia. Iki nyimpen logam sing ora bisa digunakake, tetep murah lan konsistensi pembangunan sosial.

Material Logam SilverClad cocog kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis. Iki ora mbutuhake proses Pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise reformasi.

Silver Clad Copper Strip


2. Aplikasi belang tembaga klambi


Klambi salaka nganggo tali kanggo digunakake kanggo macem-macem produksi komponen listrik, kayata, mikromotor, sikat listrik, komutator, jiggle plug / soket, relay, konektor, tuner, lsp.

Apike kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis.

Silver Clad Copper Strip application


3. Bahan Utama kanggo salaka tembaga klambi


Facematerial: Ag, AgNi, AgCdO, AgSnO2

Bahan tengah: Cu, kuningan, tembaga Phosphor, tembaga Beryllium
Bahan dhasar: nikel, monel, baja karbon rendah, kurang aji


4.Pangertosan sakaCopperstrips klambi salaka


Ukuran bisa disesuaikan

Jembar Umume

Jembar Perak

Kekandelan total

Kekandelan Perak

Jembar Umume Tolerance

Kekandelan total Tolerance

1,5-60

1,5-60

0,1-0.5

0,05-0.3

± 0,5

± 0,03

1,5-60

1,5-60

0,6-1.5

0,05-1.0

± 0,1

± 0,05

1,5-60

1,5-60

1.6-3.0

0,05-1.5

± 0,2

± 0,08



5. Jinis produk kanggo belang tembaga klambi


Inlay, Onlay, overlay, Multi-lay, Edge lay â € ¦

Silver Clad Copper Strip type



6. Proses tembaga klambi nganggo salaka


Proses teknologi umum

Pesenan

Proses

1

Plancar jalur tembaga

2

Pangobatan lumahing

3

Komposit panas

4

Penyebaran penyebaran

5

Reresik

6

Putaran tliti,

7

Pangolahan striping

8

Mbentuk rol

9

Tes lan Inspeksi

10

Pengemasan



7. Pabrik pabrik salaka tembaga klambi


Mesin Hier presisi Hi-presisi; Hi-precisionVertical Cutting Machine; Mesin Slotting; Mesin jotosan dhuwur-tliti.


8. Struktur tembaga kontrol kualitase forSilver clad tembaga


Metallographic Microscope; Digital Light Prosesor; Strength Tester; Hardness Tester.


Silver Clad Copper Strip quality control



9. Pengemasan and shipping for Silver clad copper strips


  Pengemasan:

Kaping pisanan ing film plastik sing Vacuum sing disegel, banjur Isi span ing kothak karton karton sing angel, saben kothak ora luwih gedhe 30kg.


Silver Clad Copper Strip packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Silver Clad Copper Strip delivery



10.FAQ


1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


2. Sepira suwene wektu kanggo sampeyan minangka tembaga klambi tembaga?

20-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: Perak Clad Copper Strip, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码