Perak Inlay Kuningan Strip
  • Air ProPerak Inlay Kuningan Strip
  • Air ProPerak Inlay Kuningan Strip
  • Air ProPerak Inlay Kuningan Strip
  • Air ProPerak Inlay Kuningan Strip

Perak Inlay Kuningan Strip

Strip tembaga inlay perak minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kabutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik komposit panas. Iki digulung karo jalur bahan aloi lan lapisan bahan. Sawise disusun kanthi apik, karakteristik listrik lan gampang banget luwih apik tinimbang logam mulia siji (kayata emas lan salaka).

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Perak Inlay Kuningan Strip

Pabrik logam klambi, pengalaman luwih saka 10 taun, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1.Produksi saka tembaga inlay salaka


Strip tembaga silverinlay minangka bahan teknis anyar, adhedhasar industri, beda-beda sing digawe dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik hotcomposite. Iki digulung karo bahan aloi lan jalur basematerial. Sawise disusun kanthi apik, karakteristik listrik lan wearabilityare luwih apik tinimbang logam mulia siji (kayata emas lan salaka).


2. Aplikasi salang tembaga inlay salaka


Digunakake kanggo nggunakake macem-macem jinis produksi komponen listrik, kayata, motor mikro, sikat listrik, komutator, jiggle plug / soket, relay, konektor, tuner, lsp.

Apike kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis.

Perak Inlay Kuningan Strip application


3. Bahan utama kanggo intake tembaga inlay salaka


Bahan utama: Ag, AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgSnO2ln2O3, AgZnO,

Bahan dhasar utama: Cu, CuNi, Kuningan


4.Pangertosan sakaperak inplor tembaga


Ukuran bisa disesuaikan

Jembar Umume

Jembar Perak

Kekandelan total

Kekandelan Perak

Jembar Umume Tolerance

Kekandelan total Tolerance

1,5-60

1,5-60

0,1-0.5

0,05-0.3

± 0,5

± 0,03

1,5-60

1,5-60

0,6-1.5

0,05-1.0

± 0,1

± 0,05

1,5-60

1,5-60

1.6-3.0

0,05-1.5

± 0,2

± 0,08



5. Jinis produk kanggo tembok tembaga inlay salaka


Siji lapisan inlay, rong lapisan inlay, intel lapisan akeh

Perak Inlay Kuningan Strip type


6. Proses tembaga inlay salaka


Perak Inlay Kuningan Strip process


7.   Manufacture plant of perak inplor tembaga


Mesin Hier presisi Hi-presisi; Hi-precisionVertical Cutting Machine; Mesin Slotting; Mesin jotosan dhuwur-tliti.



8. sertifikat kualitas kanggo salib tembaga silverinlay


Perak Inlay Kuningan Strip certificate


9. Kemasan lan pengiriman kanggo tembaga tembaga silverinlay


Paket:

Kaping pisanan ing film plastik sing Vacuum sing disegel, banjur Isi span ing kothak karton karton sing angel, saben kothak ora luwih gedhe 30kg.

Perak Inlay Kuningan Strip packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Perak Inlay Kuningan Strip delivery


10.FAQ


1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


2. Suwene pira wektu kanggo beluk tali emas?

20-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Strip Kuningan Inlay Perak, produsen, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码