Strip Bronze Perak Inlay
  • Air ProStrip Bronze Perak Inlay
  • Air ProStrip Bronze Perak Inlay
  • Air ProStrip Bronze Perak Inlay
  • Air ProStrip Bronze Perak Inlay

Strip Bronze Perak Inlay

Strip tembaga tembaga perak minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kabutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik komposit panas.Ia digulung karo bahan aloi lan jalur bahan dhasar sing beda. Sawise rampung, komposisi listrik lan panggunaan yaiku. luwih apik tinimbang logam mulia siji. Iki nyimpen logam sing larang regane, njaga murah lan konsistensi pembangunan sosial.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Strip Perunggu Gelang Perak

Pabrik logam klambi, pengalaman luwih saka 10 taun, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1.Produksi saka tembaga inlay salaka


Strip tembaga silverinlay minangka bahan teknis anyar, adhedhasar industri, beda-beda sing digawe dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik hotcomposite.

Iki dikendhaleni nganggo bahan aloi lan lapisan bahan dhasar sing beda-beda. Sawise rampung, karakter listrik lan panggunaan luwih larang yaiku logam mulia. Iki nyimpen logam sing ora bisa digunakake, tetep murah lan konsistensi pembangunan sosial.


2. Aplikasi salut tembaga inlay salaka


Digunakake kanggo nggunakake macem-macem jinis produksi komponen listrik, kayata, motor mikro, sikat listrik, komutator, jiggle plug / soket, relay, konektor, tuner, lsp.

Apike kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis.

Silver Inlay Bronze Strip


3. Bahan utama kanggo intake tembaga inlay salaka


Bahan utama: Ag, AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgSnO2ln2O3, AgZnO,

Bahan dhasar utama: Cu, CuNi, Kuningan


4.Pangertosan sakasalebar salaka


Ukuran bisa disesuaikan

Jembar Umume

Jembar Perak

Kekandelan total

Kekandelan Perak

Jembar Umume Tolerance

Kekandelan total Tolerance

1,5-60

1,5-60

0,1-0.5

0,05-0.3

± 0,5

± 0,03

1,5-60

1,5-60

0,6-1.5

0,05-1.0

± 0,1

± 0,05

1,5-60

1,5-60

1.6-3.0

0,05-1.5

± 0,2

± 0,08


5. Jinis produk kanggo lapisan tembaga inlay salaka


Siji lapisan inlay, rong lapisan inlay, intel lapisan akeh

Silver Inlay Bronze Strip type


6. Proses tembaga salut tembaga


Silver Inlay Bronze Strip process


7.   Manufacture plant of salebar salaka


Mesin Hier presisi Hi-presisi; Hi-precisionVertical Cutting Machine; Mesin Slotting; Sistem Tes Penyerapan IAS AAS; Prosesor Cahaya & Mikroskop Metallographic; Prosesor Cahaya Digital; Tester Kekuatan; Tester atose.

Silver Inlay Bronze Strip factory


8. Mill certificate kanggo salaka tembaga silverinlay


Silver Inlay Bronze Strip certificate


9. Kemasan lan pengiriman kanggo tembaga tembaga silverinlay


Paket:

Kaping pisanan ing film plastik sing Vacuum sing disegel, banjur Isi span ing kothak karton karton sing angel, saben kothak ora luwih gedhe 30kg.


Silver Inlay Bronze Strip packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Silver Inlay Bronze Strip delivery



10.FAQ


1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


2. Suwene pira wektu kanggo beluk tali emas?

20-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.




Panas Tags: Strip Bronze Perak Inlay, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码