Tembaga Tembaga Onlay Perak
  • Air ProTembaga Tembaga Onlay Perak
  • Air ProTembaga Tembaga Onlay Perak
  • Air ProTembaga Tembaga Onlay Perak
  • Air ProTembaga Tembaga Onlay Perak

Tembaga Tembaga Onlay Perak

Tembaga Tembaga Onlay Perak minangka jinis komposit fungsi anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Logam, wesi utawa wesi sing larang regane dipasang ing logam dhasar minangka inlay utawa overlay liwat proses ikatan khusus.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Tembaga Tembaga Onlay Perak

Pabrik logam klambi, pengalaman luwih saka 10 taun, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka garis tembaga onlay salaka


Strip silverclad minangka jinis komposit fungsi anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Wesi logam, salaka utawa perak sing larang regane yaiku logam dhasar minangka inlay utawa overlay liwat proses ikatan khusus.

Materi Logam SilverClad cocog kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis. Iki ora mbutuhake proses Pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise reformasi.

Nerbitake logam larang regane, tetep murah lan konsistensi pembangunan sosial.


2. Aplikasi garis tembaga onlay salaka


Klambi salaka nganggo tali kanggo digunakake kanggo macem-macem produksi komponen listrik, kayata, mikromotor, sikat listrik, komutator, jiggle plug / soket, relay, konektor, tuner, lsp.

Apike kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis.

Tembaga Tembaga Onlay Perak


3. Bahan Utama kanggoS tembaga lapisan tembaga


Facematerial: Ag, AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgSnO2In2O3

Bahan dhasar: Cu, kuningan, tembaga Phosphor, tembaga Beryllium

Materi

Komposisi

Atose

Konduktivitas Listrik

Kapadhetan

Seri

(%)

(Hv)

(% IACS)

(g / cm3)

Ag

     Ag 99.95

30 ~ 70

104

10.5

     Ag 99.85,Ni 0.15

35 ~ 75

102

10.5

AgCu

Ag 80, Cu 20

75 ~ 125

82

10.2

     Ag 75,Cu 25

80 ~ 130

75

10.1

AgNi

     Ag 90,Ni 10

80 ~ 100

90

10

     Ag 85,Ni 15

85 ~ 105

85

9.9

AgSnO2

     Ag 92,SnO2 8

70 ~ 115

85

10

     Ag 90,SnO2 10

70 ~ 125

83

9.9

     Ag 90,SnO2 10

80 ~ 120

75

9.6

AgSnO2In2O3

     Ag 92,SnO2In2O2 8  

70 ~ 115

80

10

     Ag 90,SnO2In2O3 10  

80 ~ 120

75

10

Ag 88, SnO2In2O3 12

80 ~ 125

70

10


4.Pangertosan sakaOnlaycopper perakips


Ukuran bisa disesuaikan

Jembar Umume

Jembar Perak

Kekandelan total

Kekandelan Perak

Toleransi Jumlah Widget

Ketebalan Abote total

1,5-60

1,5-60

0,1-0.5

0,05-0.3

± 0,5

± 0,03

1,5-60

1,5-60

0,6-1.5

0,05-1.0

± 0,1

± 0,05

1,5-60

1,5-60

1.6-3.0

0,05-1.5

± 0,2

± 0,08



5. Jinis produk kanggo lapisan tembaga onlay perak


Siji lapisan Onlay, rong lapisan sing dilapisi, Multi-lapisan ¦ â € ¦

Tembaga Tembaga Onlay Perak specification



6. Pabrik pabrik tembaga onlay salaka


Mesin Hier presisi Hi-presisi; Hi-precisionVertical Cutting Machine; Mesin Slotting; Mesin jotosan dhuwur-tliti.


7. Kontrol kualitas kanggo salaka tembaga onlay salaka


Tembaga Tembaga Onlay Perak quality control


8. Tes lan inspeksi kanggo lapisan onlay salaka


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.


Tembaga Tembaga Onlay Perak test



9. Paket lan kiriman kanggo saluran onlay salaka


Paket:

Kaping pisanan ing film plastik sing Vacuum sing disegel, banjur Isi span ing kothak karton karton sing angel, saben kothak ora luwih gedhe 30kg.



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Tembaga Tembaga Onlay Perak delivery


10. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo sampeyan kanggo lapisan onlay salaka?

20-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


a3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan asper utawa dokumen Teknis


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: Strip Tembaga Onlay Silver, produsen, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码