Strip Bronze Perak Onlay
  • Air ProStrip Bronze Perak Onlay
  • Air ProStrip Bronze Perak Onlay
  • Air ProStrip Bronze Perak Onlay
  • Air ProStrip Bronze Perak Onlay

Strip Bronze Perak Onlay

Perak Onlay Bronze Strip (phosphor bronze) minangka jinis komposit fungsi anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Logam, wesi utawa wesi sing larang regane dipasang ing logam dhasar minangka inlay utawa overlay liwat proses ikatan khusus.Silver Clad Metal Material cocog kanggo nggawe otomatis otomatis. Ora perlu proses pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise formasi.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Strip Bronze Perak Onlay

Pabrik logam klambi, pengalaman luwih saka 10 taun, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..




1. Pambuka salaka perunggu onlay Perak


Tembaga fosfor Perak (tembaga fosfor) minangka jinis kompositematerial fungsional anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Logam, wesi ortilver perak apik ditutupi ing logam dhasar minangka inlay utawa overlaying proses ikatan khas.

Material Logam SilverClad cocog kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis. Iki ora mbutuhake proses Pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise reformasi.

Iki nyimpen logam sing ora bisa digunakake, tetep murah lan konsistensi pembangunan sosial.



2. Aplikasi belang perunggu onlay perak


Klambi salaka nganggo tali kanggo digunakake kanggo macem-macem produksi komponen listrik, kayata, mikromotor, sikat listrik, komutator, jiggle plug / soket, relay, konektor, tuner, lsp.

Apike kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis.

Strip Bronze Perak Onlay application



3. Bahan utama kanggoSilver onlay gubalan tembaga


Facematerial: Ag, AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgSnO2In2O3

Bahan dhasar: Cu, kuningan, tembaga Phosphor (tembaga Phosphor), tembaga Beryllium


4.Pangertosan sakaPerunggu gondho ing tembaga


Ukuran bisa disesuaikan

Jembar Umume

Jembar Perak

Kekandelan total

Kekandelan Perak

Jembar Umume Tolerance

Kekandelan total Tolerance

1,5-60

1,5-60

0,1-0.5

0,05-0.3

± 0,5

± 0,03

1,5-60

1,5-60

0,6-1.5

0,05-1.0

± 0,1

± 0..05

1,5-60

1,5-60

1.6-3.0

0,05-1.5

± 0,2

± 0..08



5. Jinis produk kanggo lapisan tembaga onlay perak


Siji lapisan Onlay, rong lapisan sing dilapisi, Multi-lapisan ¦ â € ¦

Strip Bronze Perak Onlay types



6. Pabrik pabrik belang tembaga onlay


Mesin Hier presisi Hi-presisi; Hi-precisionVertical Cutting Machine; Mesin Slotting; Mesin jotosan dhuwur-tliti.


7. Tes lan inspeksi kanggo lapisan tembaga tembagaSilver


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

Strip Bronze Perak Onlay test


8. Sertifikat


Strip Bronze Perak Onlay certificate


9. Paket lan pengiriman kanggo tembaga tembaga onSilver onlay


Paket:

Kaping pisanan ing film plastik sing Vacuum sing disegel, banjur Isi span ing kothak karton karton sing angel, saben kothak ora luwih gedhe 30kg.


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Strip Bronze Perak Onlay delivery



10. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo sampeyan kanggo lapisan onlay salaka?

20-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


a3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.




Panas Tags: Strip Bronze Perak Onlay, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码