C10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis
  • Air ProC10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis
  • Air ProC10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis
  • Air ProC10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis
  • Air ProC10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis
  • Air ProC10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis
  • Air ProC10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis
  • Air ProC10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis

C10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis

Kesucian tembaga bebas tembaga bebas TU1 / C10100 tekan 99,97%, konten oksigen ora luwih saka 0,03%, lan total konten ora ana luwih saka 0,03%; tembaga bebas oksigen TU1 / C10100 nduweni kinerja pangolahan sing adhem lan panas banget. . Kekuwatan akeh.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis

Pabrik jalur tembaga, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..




1. Pambuka jalur tembaga bebas Oksigen C10100


Kamulyan saka tembaga bebas oksigen TU1 / C10100 tekan 99,97%, konten oksigen ora luwih saka 0,003%, lan total konten impoh ora luwih saka 0,03%;

Tembaga bebas TU1 / C10100oxygen nduweni kinerja pangolahan sing adhem lan panas. Kasedhiya.


2. Bahan lan sabar kanggo Strip tembaga bebas Oksigen C10100


Kelas: TU1, C101, C10100, CDA101

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


3. Komposisi kimiaTembaga tembaga bebas Oksigen C10100


Komposisi kimia TU1 / C10100

(Cu + Ag) â ‰ ¥ 99.97

(Pb) â ‰ ¤0.003

(Zn) â ‰ ¤0.003

(Fe) â ‰ ¤0.004

(P) â ‰ ¤0.002

(Bi) â ‰ ¤0.001

(Sb) â ‰ ¤0.002

(S) â ‰ ¤0.004

(Sn) â ‰ ¤0.002

(Ni) â ‰ ¤0.002

(As) â ‰ ¤0.002

(O) â ‰ ¤0.002

Kasar% â ‰ ¤0.03


4. Ukuran lan toleransi copperstrip C10100 Oksigen


Jembar

Kekandelan

 

â ‰ ¤1.0

1.01.5

1.52.5

 

Kekandelan tolerance / ±

 

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

â ‰ ¤100

0.2

0.10

0.3

0.20

0.4

0.25

100300

0.3

0.15

0.4

0.25

0.5

0.30

300600

0.5

0.30

0.6

0.40

0.6

0.50

6001000

0.8

0.60

0.8

0.70

0.8

 

5.   Characteristics of Tembaga tembaga bebas Oksigen C10100


Karakteristik kuponOFHC yaiku:



  • Dhuwur kabisan
  • Konduktivitas Elektrik & termal sing dhuwur
  • Kekuwatan Efek Dhuwur
  • Rintangan Creep sing Apik
  • Mangan Kimpalan
  • Volatilitas Relatif Dhuwur ing vakum dhuwur



6. Aplikasi coppertrip Oksigen gratis


TU1 C10100 Tembaga bebas oksigen utamane digunakake peralatan inelektronik, bangunan kukus lan industri kimia, papan sirkuit listrik listrik cetak, bantal udara, lan terminal busbar. Ngalih elektromagnetik, lsp.


7. Pabrik pabrik jalur tembaga C10100 Oksigenfree



8. Tes lan pemeriksaan kanggo copperstrip C10100 Oksigen


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

C10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis test


9.   Mill certificate for Tembaga tembaga bebas Oksigen C10100



C10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis certificate


10. Packing and shipping for Tembaga tembaga bebas Oksigen C10100


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

C10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis packing



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C10100 Oksigen Strip Tembaga Gratis delivery



11. Pitakon lan Wangsulan



a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo tembaga bebas tembaga bebas oksigen?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: C10100 Oksigen Strip Copper Strip, pabrik, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码