C10200 Strip Tembaga Gratis Oksigen
  • Air ProC10200 Strip Tembaga Gratis Oksigen
  • Air ProC10200 Strip Tembaga Gratis Oksigen
  • Air ProC10200 Strip Tembaga Gratis Oksigen
  • Air ProC10200 Strip Tembaga Gratis Oksigen

C10200 Strip Tembaga Gratis Oksigen

Kesucian tembaga bebas tembaga bebas TU2 / C10200 udakara 99,95%, konten oksigen ora luwih saka 0,005%, lan total kontek impun ora luwih saka 0,05%. Tembaga bebas oksigen TU2 / C10200 nduweni kinerja pangolahan sing adhem lan panas. Kekuwatan akeh.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C10200 Strip Tembaga Gratis Oksigen

Pabrik jalur tembaga, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..




1.Produksi saka tembaga bebas Oksigen C10200


Kamulyan saka tembaga bebas oksigen TU2 / C10200 udakara 99,95%, konten oksigen ora luwih saka 0,005%, lan isi total impurities ora luwih saka 0,05%.

Tembaga bebas oksigen TU2 / C10200 duwe kinerja pangolahan kadhemen lan panas.


2. Bahan lan sabar kanggo Strip tembaga bebas Oksigen C10200


Kelas: TU2, C102, C10200, CDA102

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


3. Komposisi kimiaTembaga tembaga bebas Oksigen C10200


Komposisi kimia TU2 / C10200

Cu + Ag:⠉ ¥ 99,95

Sn :⠉ ¤0.002

Zn:⠉ ¤0.003

Pb:⠉ ¤0.004

P:⠉ ¤0.002

Ni:⠉ ¤0.002

Fe:⠉ ¤0.004

Sb :⠉ ¤0.002

S :⠉ ¤0.004

Minangka :⠉ ¤0.002

Bi:⠉ ¤0.001

O:⠉ ¤0.003

Impurities% :⠉ ¤0.05


4. Ukuran lan toleransi copperstrip C10200 Oksigen


Kekandelan

widk

 

â ‰ ¤200

200400

400600

6001000

 

Kekandelan tolerance / ±

 

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

0.100.20

0.010

0.015

0.010

0.015

0.010

0.200.30

0.015

0.010

0.020

0.015

0.020

0.015

0.300.50

0.020

0.015

0.025

0.020

0.030

0.020

0.050

0.040

0.500.70

0.030

0.025

0.035

0.030

0.040

0.035

0.060

0.050

0.701.10

0.040

0.035

0.045

0.040

0.050

0.045

0.070

0.060

1.101.50

0.050

0.045

0.055

0.045

0.060

0.055

0.080

0.070

1.502.50

0.055

0.050

0.060

0.055

0.080

0.070

0.100

0.090



 

5.   Characteristics of Tembaga tembaga bebas Oksigen C10200


Karakteristik kuponOFHC yaiku:



  • Dhuwur kabisan
  • Konduktivitas Elektrik & termal sing dhuwur
  • High Impact Strengk
  • Rintangan Creep sing Apik
  • Mangan Kimpalan
  • Volatilitas Relatif Dhuwur ing vakum dhuwur

Bahan

Kapadhetan g / cm3

Conductivity /% IACS is not less kan

Resistivity / ∩ · mm2 / m is not greater kan

TU2/ C1020

8.94

100

0,017 241



6. aplikasi saka Oksigen free C10200 copperstrip


TU2 /C10200 Oxygen-free copper are mainly used in electronics industry and electric vacuum devices and instruments and meters.Generators, busbars, cables, switchgear, transformers and oker electrical equipment.


7. Tanduran pabrik Pabrik tembaga C10200 Oksigenfree



8. Tes lan pemeriksaan kanggo copperstrip C10200 Oksigen


Test instrument : Metallographic Microscope; Digital Light Processor; Strengk Tester; Hardness Tester.

C10200 Strip Tembaga Gratis Oksigen test


9.   Mill certificate for Tembaga tembaga bebas Oksigen C10200


C10200 Strip Tembaga Gratis Oksigen certificate


10. Packing and shipping for Tembaga tembaga bebas Oksigen C10200


Paket:

 First wrapped by anti-rust paper, second wrapped by plastic film, ken packed by wooden box or wooden pallet ..

C10200 Strip Tembaga Gratis Oksigen packing


Pangiriman:

We will choose ke best way according to customer’s requests.
1. By Air, to ke indicated airport.

2. By Express (FedEx, UPS, DHL, TNT,EMS), to ke indicated address.
2. By Sea, to ke indicated sea port.

C10200 Strip Tembaga Gratis Oksigen delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene wektu kiriman Strip freecopper frekuensi?

If ke master coil is available,  3-7 days do slitting will be ready , if not, will need 20-25 days for new production.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Yes, we can recommend ke most suitable material according to your application.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Yes, if ke sample in stock available, free of charge, if not, need to charge some mfg cost.






Panas Tags: C10200 Oksigen Strip Copper Strip, pabrik, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码