Oksigen Strip Copper Free
  • Air ProOksigen Strip Copper Free
  • Air ProOksigen Strip Copper Free
  • Air ProOksigen Strip Copper Free
  • Air ProOksigen Strip Copper Free

Oksigen Strip Copper Free

Miturut konten oksigen lan kontaminasi, tembaga bebas oksigen dipérang dadi No. 1 lan No. 2, tembaga bebas oksigen. Kesucian tembaga bebas oksigen tanpa 99,97%, konten oksigen ora luwih saka 0,003% , lan konten total polusi ora luwih saka 0,03%; Kesucian tembaga bebas oksigen ora udakara 99,95%, konten oksigen ora luwih saka 0,005%, lan total konten impunitas ora luwih saka 0,05%.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Oksigen Strip Copper Free

Pabrik jalur tembaga, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1.Produksi saka stok tembaga bebas Oksigenp


Miturut konten oksigen lan kontaminasi, tembaga bebas oksigen dipérang dadi Ora. Tembaga 1 lan ora.

Kamulyan saka tembaga bebas oksigen ora udakara 99,97%, konten oksigen ora luwih saka 0,003%, lan total konten impun ora luwih saka 0,03%;

Kamulyan saka tembaga bebas oksigen ora udakara 99,95%, konten oksigen ora luwih saka 0,005%, lan total kontem impun ora luwih saka 0,05%.


2. Bahan lan sabar kanggo belang tembaga bebas Oksigen


Kelas: TU1, TU2, C101, C10100, C10200, CDA101, CDA102,

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


3. Komposisi kimiaStrip tembaga bebas oksigen


Komposisi kimia TU1 / C10100

(Cu + Ag) â ‰ ¥ 99.97

(Pb) â ‰ ¤0.003

(Zn) â ‰ ¤0.003

(Fe) â ‰ ¤0.004

(P) â ‰ ¤0.002

(Bi) â ‰ ¤0.001

(Sb) â ‰ ¤0.002

(S) â ‰ ¤0.004

(Sn) â ‰ ¤0.002

(Ni) â ‰ ¤0.002

(As) â ‰ ¤0.002

(O) â ‰ ¤0.002

Kasar% â ‰ ¤0.03

Komposisi kimia TU2 / C10200

Cu + Ag:⠉ ¥ 99,95

Sn :⠉ ¤0.002

Zn:⠉ ¤0.003

Pb:⠉ ¤0.004

P:⠉ ¤0.002

Ni:⠉ ¤0.002

Fe:⠉ ¤0.004

Sb :⠉ ¤0.002

S :⠉ ¤0.004

Minangka :⠉ ¤0.002

Bi:⠉ ¤0.001

O:⠉ ¤0.003

Impurities% :⠉ ¤0.05


4. Ukuran lan toleransi copperstrip gratis Oksigen


Jembar

Kekandelan

 

â ‰ ¤1.0

1.01.5

1.52.5

 

Kekandelan tolerance / ±

 

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

Tingkat Biasa

â ‰ ¤100

0.2

0.10

0.3

0.20

0.4

0.25

100300

0.3

0.15

0.4

0.25

0.5

0.30

300600

0.5

0.30

0.6

0.40

0.6

0.50

6001000

0.8

0.60

0.8

0.70

0.8

 

5. Sifat mekanik kanggo copperstrip gratis Oksigen


Bahan

Suhu

  Kekandelan /mm  

Tensilestrength

Elongasi% ï¼ ‰

Vickers atose HV

(MPaï¼ ‰

TU1

M(softï¼ ‰

â ‰ ¥ 0.2

â ‰ ¥ 195

â ‰‰ 30

â ‰ ¤70

TU2

Y4(1 / 4Hï¼ ‰

215 ~ 275

â ‰‰ 25

60 ~ 90

C1010

Y2(1 / 2Hï¼ ‰

245 ~ 345

â ‰ ¥ 8

80 ~ 110

C1020

Y(Hï¼ ‰

295 ~ 380

â ‰ ¥ 3

90 ~ 120


Tï THHï¼ ‰

â ‰ ¥ 350

â ‰ ¥ 110


6.   Application of Strip tembaga bebas oksigen


Produk tembaga bebas oksigen utamane digunakake ing piranti vakum industriindelectric elektronik lan instrumen lan meter.


7. Pabrik tanduran jalur tembaga Oksigenfree




8. Tes lan pemeriksaan kanggo copperstrip gratis Oksigen

Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

Oksigen Strip Copper Free test


9.   Mill certificate for Strip tembaga bebas oksigen


Oksigen Strip Copper Free certificate



10. Packing and shipping for Strip tembaga bebas oksigen


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


Oksigen Strip Copper Free packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Oksigen Strip Copper Free delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. How long is your delivery time forStrip tembaga bebas oksigen?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.









Panas Tags: Oksigen Strip Copper Strip, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码