Warta industri

Klasifikasi kahanan kerja logam

2020-04-20
Kahanan kerja logam kalebu suhu ubah bentuk, kecepatan ubah bentuk lan mode ubah. Reformasi suhu: nambah suhu logam sajrone ubah bentuk minangka langkah sing efektif kanggo ningkatake kelainan logam. ing proses pemanasan, nalika suhu dadi panas, mobilitas atom logam saya tambah, atraksi ing antarane atom dadi lemah, lan slippage gampang kedadeyan. mulane, plastisitas mundhak, resistensi ubah bakal mudhun, lan kelemahane temenan bakal saya tambah. mula, pangapuran umume ditindakake kanthi suhu sing dhuwur. Pemanasan logam minangka link penting ing proses produksi kabeh, sing langsung mengaruhi produktivitas, kualitas produk lan panggunaan logam sing efektif. Keperluan pemanasan logam yaiku: ing kahanan penembake panas seragam saka kothong, suhu sing dibutuhake kanggo diproses bisa dipikolehi kanthi cekak nalika njaga integritas logam lan minimalake konsumsi logam lan bahan bakar. Salah sawijining konten sing penting yaiku kanggo nemtokake suhu suhu logam, yaiku. Suhu pangapuran wiwit diwiwiti yaiku suhu pangapuran. Ing asas, mesthine bakal dhuwur, nanging kudu ana watesan. Yen watesan wis ngluwihi, baja bakal ngalami cacat pemanasan kayata oksidasi, decarburization, overheating lan overburning. Sing diarani overburning nuduhake kasunyatan yen suhu pemanasan logam dhuwur banget, oksigen meresap menyang logam, ngoksidasi watesan gandum lan mbentuk watesan gandum sing rapuh. Sajrone ngilangi, gampang break, lan suhu pangapuran wiwit baja karbon sing dikepaleni kanthi ngeling-eling kudu kurang saka 200â "luwih murah tinimbang garis fase padat. Suhu pangapuran pungkasan yaiku suhu mandheg mandheg. Asine, kudu asor, nanging ora sithik. Yen ora, logam bakal ngalami hardening kerja, sing bakal nyuda plutitas lan nambah kekuwatane. Sing nglalekake bakal angel lan malah kokain baja karbon lan baja alat karbon sing dhuwur. Kecepatanformasi: jurusan deformasi ing tingkat unit tingkat kecepatan ubah bentuk. Pengaruhe kecepatan deformasi ing kelainan logam ora mbantah. Ing tangan siji, kanthi nambah kacepetan ubah, pemulihan lan rekrutalisasi ora bisa ditindakake kanthi cepet, saengga fenomena kerja keras ora bisa diatasi. Plastisitas logam saya suda, resistensi ubah bentuk saya mundhak, lan kelemahane saya rusak. Ing sisih liya, sajrone owah-owahan logam, sawetara energi sing dikonsumsi ing ubah bentuk plastik diowahi dadi energi panas, sing padha karo pemanasan logam, saengga plumitas logam mundhak, resistance resistensi saya mudhun, lan kalorale luwih. Sing luwih gedhe kecepetan deformasi, luwih jelas efek termal.

Sadurunge:

Ora Ana News

Sabanjure:

SILAN KONTAK