Nikel Plated Tembaga Strip
  • Air ProNikel Plated Tembaga Strip
  • Air ProNikel Plated Tembaga Strip
  • Air ProNikel Plated Tembaga Strip
  • Air ProNikel Plated Tembaga Strip

Nikel Plated Tembaga Strip

Strip tembaga / pita tembaga nikel minangka bahan sing cocog kanggo tab baterei. Nduwe kondhisi permukaan, konduktivitas, tenaga kerja, duktilitas, stabilitas lan resistensi karat, lan bisa diiseni lan disisi ultrasonically.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Nikel Plated Tembaga Strip

Pabrik jalur tembaga, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka jalur tembaga sing dilapisi Nickel


Tembaga / pita tembaga sing ana Nickelplated minangka bahan sing cocog kanggo tab baterei. Wis kondhisi permukaan konduktivitas, konduktivitas, tenaga kerja, duktilitas, resistensi andcorrosion resistensi, lan bisa disaring lan disaring ultrasonically.

Fitur:


â— Tanggung Jawab


â— Bantahan kanggo oksidasi suhu sing dhuwur


â—Konduktivitas sing apik


âKahanan resistensi sing apik


â - Kinerja sing apik banget


â— Bahan dhasar sing bisa luwes lan bahan lapisan


2. Bahan lan sabar kanggo tembaga tembaga nikel


Kelas: GB- T2, Cu-ETP, C1100, CDA110,

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)

Bahan

Status Pasokan

Spesifikasi

Kekandelan

Jembar

C1100

M

0.10~<0.50

â ‰ ¤600

0.50~2.50

â ‰ ¤1000


3. Komposisi kimiaNikel dilapisi jalur tembaga


Komposisi bahan dhasar C1100

Cu + Ag:⠉ ¥ 99.90

Sn :⠉ ¤0.002

Zn:⠉ ¤0.005

Pb:⠉ ¤0.005

Ni:⠉ ¤0.005

Fe:⠉ ¤0.005

Sb :⠉ ¤0.002

S :⠉ ¤0.005

Minangka :⠉ ¤0.002

Bi:⠉ ¤0.001

O:⠉ ¤0.06

Impurities:⠉ ¤0.1


4. Ukuran lan toleransi copperstrip sing dilapisi Nickel

 

Kekandelan mm 

Jembar mm

â ‰ ¤200

>200~400

>400~600

>600~1000

Kekandelan tolerance / ± mm

Tingkat

        

Tingkat

        

Tingkat

         

Tingkat

          

0.10~0.20

0.010

0.015

0.015

>0.20~0.30

0.015

0.020

0.020

>0.30~0.50

0.020

0.025

0.030

0.050

>0.50~0.70

0.030

0.035

0.040

0.060

>0.70~1.10

0.040

0.045

0.050

0.070

>1.10~1.50

0.050

0.055

0.060

0.080

>1.50~2.50

0.055

0.060

0.080

0.100



5.   Types of Nikel dilapisi jalur tembaga


Nickelplated ing sisih siji,

Nickelplated ing sisih pindho

Platedpartial plated



6.   Application of Nikel dilapisi jalur tembaga


Nikel dilapisi jalur tembaga / tape is widely used in electronic connectors, lead frames, relay springs, switch contacts, precision electronic connectors, etc.


7. Pabrik tanduran jalur tembaga Nickelplated



8. Tes lan pemeriksaan kanggo copperstrip dilapisi Nickel


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

Nikel Plated Tembaga Strip test


9.   Quality certificate for Nikel dilapisi jalur tembaga


Nikel Plated Tembaga Strip certifcate


10. Packing and shipping for Nikel dilapisi jalur tembaga


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


Nikel Plated Tembaga Strip packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Nikel Plated Tembaga Strip delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. How long is your delivery time forNikel dilapisi jalur tembaga?

Biasane mbutuhake produksi 20-25 dayfor.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: Nikel Plated Copper Strip, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码