Timah Tembaga Strip
  • Air ProTimah Tembaga Strip
  • Air ProTimah Tembaga Strip
  • Air ProTimah Tembaga Strip
  • Air ProTimah Tembaga Strip

Timah Tembaga Strip

Tim tembaga sing dilapisi (Pita tembaga timah) minangka bahan welding khusus kanggo panel solar. Uga bisa diarani pita welding photovoltaic / tape pembakaran / tape konduktif, lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Timah Tembaga Strip

Pabrik jalur tembaga, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..


1. Pambuka jalur tembaga sing dilapisi Tin


Tembaga tembaga sing tinplated (Pita tembaga timah) minangka bahan formpar panel khusus. Uga bisa diarani pita welding photovoltaic / tape pembakaran / tape konduktif, lsp.

Solderability apik saka Ithas lan nduweni resistensi kakisan tartamtu.

Timah Tembaga Strip introduction


2. Bahan kanggo jalur platedcopper Tin


Kelas: TU2, T2, C1020, C1100, C5100, C5191, C5210

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)


3. Watak khasTimah platedtrop


â—Konduktivitas sing apik

â— oksidasi suhu suhu resistanceto sing apik

âWasat sing apik banget

â— Korosiasi sing apik banget

â— Sing apik banget stamping


4.   Dimension and tolerance of Timah platedtrop



Kekandelan (mm)

Sabar (mm)

Jembar (mm)

Sabar (mm)

0,1 --- 0,50

± 0,01

10 --- 100

± 0,05

0,51 --- 1.0

± 0,015

101--300

± 0,1

1.1 --- 1.5

± 0,02

301--600

± 0,2

1.6 --- 3.0

± 0,03

± 0,3



5. Jinis tembaga tembaga timah Tin


a.Tin dilapisi ing sisih siji,

b.Tin dilapisi ing sisih loro

c.Selami partial Tin dilapisi

 


6. Aplikasi jalur tembaga timah Tin

Timah tembaga / lapisan tembaga timah (Pita tembaga / jalur timah) dienggo ing piranti listrik, elektronikkomponen lan papan sirkuit dicithak



7. Pabrik tanduran Strip tembaga sing dilapisi Tin



8.   Tests and inspection for Timah platedtrop


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

Timah Tembaga Strip test


9. Kualitas sertifikat kanggo bel tembaga dilap


Timah Tembaga Strip certificate


10. Paket lan pengiriman timah tembaga sing dilapisi Tin


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

Timah Tembaga Strip packing

Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Timah Tembaga Strip delivery




11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo koin tembaga tembaga?

Biasane mbutuhake produksi 20-25 dayfor.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Tin Plated Copper Strip, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码