Plato Tembaga Plated Perak
  • Air ProPlato Tembaga Plated Perak
  • Air ProPlato Tembaga Plated Perak
  • Air ProPlato Tembaga Plated Perak
  • Air ProPlato Tembaga Plated Perak

Plato Tembaga Plated Perak

Tembaga / tape tembaga sing dilapisi perak duwe konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lan sifat-sifat ngolah, bisa dilas lan kurang ajar.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Plato Tembaga Plated Perak

Pabrik belang perak, luwih saka 10 taun pengalaman, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka copperstrip sing dilapisi Perak


Plato / tape platedcopper perak duwe listrik apik bangetalconductivity, konduktivitas termal, resistensi karat, sifat-sifat proses tahan resistansi cuaca, bisa dilas lan kurang ajar.


Fitur:


â—Konduktivitas sing apik

â— oksidasi suhu suhu resistanceto sing apik

â— Tanggung Jawab

âKahanan resistensi sing apik

â - Kinerja sing apik banget


2. Bahan lan sabar kanggo salaka tembaga sing dilapis


Kelas: TU2, T2, C1020, C1100, CDA110, CDA102

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)

Bahan

Status Pasokan

Spesifikasi

 

 

Kekandelan

Jembar

C1100

M

0.10~<0.50

â ‰ ¤600

 

 

0.502.50

â ‰ ¤1000



3. Komposisi kimia
Strip tembaga sing dilapis perak


Komposisi bahan tembaga dhasar

Cu + Ag:⠉ ¥ 99.90

Sn :⠉ ¤0.002

Zn:⠉ ¤0.005

Pb:⠉ ¤0.005

Ni:⠉ ¤0.005

Fe:⠉ ¤0.005

Sb :⠉ ¤0.002

S :⠉ ¤0.005

Minangka :⠉ ¤0.002

Bi:⠉ ¤0.001

O:⠉ ¤0.06

Impurities:⠉ ¤0.1


4. Ukuran lan toleransi copperstrip dilapisi perak


Kekandelan (mm)

Sabar (mm)

Jembar (mm)

Sabar (mm)

0,1 --- 0,50

± 0,01

10 --- 100

± 0,05

0,51 --- 1.0

± 0,015

101--300

± 0,1

1.1 --- 1.5

± 0,02

301--600

± 0,2

1.6 --- 3.0

± 0,03

± 0,3


5.   Types of Strip tembaga sing dilapis perak


Plancar sing dipasang ing sisih liya,

dilapisi b.Silver ing sisih pindho

dilapisi salaka sebagean



6.   Application of Strip tembaga sing dilapis perak


Strip tembaga sing dilapis perak / tape is widely used in electrical industry,  like electronic connectors, lead frames, relay springs, switch contacts, precision electronic connectors, etc.




7. Pabrik tanduran jalur tembaga Silverplated



8. Tes lan pemeriksaan kanggo copperstrip dilapisi perak


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

Plato Tembaga Plated Perak test


9.   Quality certificate for Strip tembaga sing dilapis perak


Plato Tembaga Plated Perak certificate


10. Packing and shipping for Strip tembaga sing dilapis perak


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


Plato Tembaga Plated Perak packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Plato Tembaga Plated Perak delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. How long is your delivery time forStrip tembaga sing dilapis perak?

Biasane mbutuhake produksi 20-25 dayfor.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.







Panas Tags: Plato Tembaga Plated Perak, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码