Hubungan Listrik Cadmium Perak
  • Air ProHubungan Listrik Cadmium Perak
  • Air ProHubungan Listrik Cadmium Perak
  • Air ProHubungan Listrik Cadmium Perak
  • Air ProHubungan Listrik Cadmium Perak

Hubungan Listrik Cadmium Perak

Hubungan listrik kadmium perak (AgCdO) nduweni resistensi kimpalan fusion sing dhuwur, resistensi nyandhang listrik lan resistensi kontak sing kurang. Ing sawetara lapangan tartamtu, nganti saiki, ora ana bahan liya sing bisa diganti.Menehi konten Cadmium oksida bisa nambah resistensi kimpalan bahan gabungan, nanging bakal nambah resistensi kontak lan kenaikan suhu, sauntuke nyuda bahan plastis.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Hubungan Listrik Cadmium Perak


Pabrik Hubungi Listrik, pengalaman pabrik luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM.



1.   Introduction of Hubungan Listrik Cadmium Perak


Silver kadmium oxide (AgCdO) resistensi welding fusi kontrasthashigh listrik, resistensi nyandhang listrik lan kontak sing kurang. Ing sawetara lapangan tartamtu, nganti saiki, ora ana bahan liya sing bisa diganti

Tambah konten Cadmium oksida bisa nambah resistensi fusionwelding materi, nanging bakal nambah resistensi kontak lan munggah thetemperature, mula bisa nyuda bahan plastis.


2.   Application of Hubungan Listrik Cadmium Perak


Kenalan AgCdO Mainlyusedinlow-middlevoltage switch electrical appliances, relay miniatur circuitbreaker, contactor etc.

Hubungan Listrik Cadmium Perak



3.   Main Materials for Hubungan Listrik Cadmium Perak


Bahan pasuryan utama: AgCdO10, AgCdO12, AgCdO15, AgCdO20

Bahan dhasar utama: Cu, CuNi


Babagan

Kapadhetan g / cm3â ‰ ¥

Konduktivitas listrik.cmâ ‰ ¤

Atose alusHVâ ‰ ¥

Kekuwatan tegangMPaâ ‰ ¥

AgCdO 90/10

10.00~10.30

2.1

â ‰ ¥ 80 (HV)

250

AgCdO 88/12

9.90~10.20

2.3

â ‰ ¥ 80 (HV)

280

AgCdO 85/15

9.75~10.10

2.5

â ‰ ¥ 80 (HV)

250



4.Spesifikasi of Hubungan Listrik Cadmium Perak


Ukuran bisa disesuaikan


Hubungi dimensi rivet lan toleransi

Item

Kepala Diameter D (mm)

Kepala Kepala T (mm)

Lapisan Ketebalan S (mm)

Shank Diameter d (mm)

Lantai Shank L (mm)

Sphere Radian R (mm)

Rasio Mold θ

Spesifikasi

2.5

0,6-1

0,3-0.4

1.2-1.5

1-2

4-6

9

3

0,8-1.2

0,3-0.5

1.5

6-8

3.5

1,5-2.0

1-3

4

1.0-1.5

2

8-10

4.5

2.0-2.5

5

1.0-2.0

0,4-0.6

2.5

10-15

5.5

2.5-3.0

6

3

15-20

6.5

1.2-2.0

0.5-0.7

3.0-3.5

7

3.5

20-25

8

4

Kesabaran

± 0,1

± 0,05

± 0,05

± 0,05

± 0,15

± 0,2

± 2



5.   Product types for Hubungan Listrik Cadmium Perak


Rivet sirah bunder, rivet sirah Flat, rivet Bimetal, Tri-metalrivets lan jinis khusus

Hubungan Listrik Cadmium Perak specifications


6.   Process of Hubungan Listrik Cadmium Perak


a. Pérak ing tip:

Kawat cadmium perak (AgCdO) + kawat tembaga H ”Hotextrusion --- Shaping

Hubungan Listrik Cadmium Perak types


suwala b. Pérak ing tip lan ngisor

Kawat cadmium perak (AgCdO) + kawat tembagaâ € ”Ekstrusi panas --- Nglereni cincin --- Shaping

Hubungan Listrik Cadmium Perak process


7. Manufacture plant of Hubungan Listrik Cadmium Perak


Hubungan Listrik Cadmium Perak factory


8. Mill certificate for Hubungan Listrik Cadmium Perak


Hubungan Listrik Cadmium Perak details


9. Packing and shipping for Hubungan Listrik Cadmium Perak


Paket:

Pisanan dilebokake 500-5000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.

Hubungan Listrik Cadmium Perak packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2.Bi Laut, menyang port segara sing dituduhake.


Hubungan Listrik Cadmium Perak delivery


10.FAQ


1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


2. Suwene suwene wektu kanggo kontak listrik?

15-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.


Panas Tags: Hubungi Cadmi Elektronik Cadmium, pabrik, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码