Kenalan Elektronik Perak
  • Air ProKenalan Elektronik Perak
  • Air ProKenalan Elektronik Perak
  • Air ProKenalan Elektronik Perak
  • Air ProKenalan Elektronik Perak

Kenalan Elektronik Perak

Hubungan listrik perak nuduhake piranti elektronik nalika mbukak lan nutup, pamisahan lan kontak saling persimpangan, amarga konduktor logam mungkasi kanthi cepet nalika kontak demam lan cemlorot, supaya bisa ngubungi titik ing proses nggunakake macem-macem frekuensi, rawan oksidasi lan elektrolisis, dadi bakal nambah kekandelan titik kontak, utawa logam polimer (tembaga lan pirang-pirang) kanthi macem-macem bahan, mula bakal diarani kontak salaka.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Kenalan Elektronik Perak


Pabrik kontak listrik, luwih saka 10 taun pengalaman ngasilake, nggayuh ISO9001-2015, nggarap proyek OEM lan ODM.



1.   Introduction of the Kenalan Elektronik Perak


Kontributter listrik perak menyang peralatan elektronik nalika mbukak lan nutup, pamisahan lan kontak interseksi, lan kondhang amarga konduktor logam mandheg ing kontak kontak nalika wektu demam lan mencet, nyebabake titik tocontact ing proses nggunakake macem-macem frekuensi, rawan kanggo Elektrolisis oksidasi, saéngga bakal nambah ketebalan titik kontak, logam polimer ormanematis (tembaga lan pirang-pirang) kanthi macem-macem bahan, saéngga kontak salaka sing bakal dilacak.


2.   Application of Kenalan Elektronik Perak


Kenalan Elektronik Silver utamane nggunakake kontak modern ukuran medium, wiwitan, pengontrol suhu, saklar, lan liya-liyane. piranti kontak ing ngisor, saklar mikro lan instrumen presisi.



3.   Main Materials for Kenalan Elektronik Perak


Perak, Silver-Nikel, Silver-Tungsten, Silver-Graphite, Silver Cadmium Oxide, Silver TinOxide, Silver Zinc Oxide, (Ag, AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgSnO2ln2O3, AgZnO,) lsp.


4.Specification of Kenalan Elektronik Perak


Ukuran bisa disesuaikan

Kenalan Elektronik Perak application


5.   Product details of Kenalan Elektronik Perak


a. Pérak b. Tembaga-tembaga c. perak-tembaga-salaka

Kenalan Elektronik Perak


6. Manufacture plant of Kenalan Elektronik Perak


7. Mill certificate for Kenalan Elektronik Perak



8. Packing and shipping for Kenalan Elektronik Perak


Paket:

Pisanan dilebokake 500-5000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2.Bi Laut, menyang port segara sing dituduhake.


Kenalan Elektronik Perak delivery


9.FAQ


1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


2. Suwene suwene wektu kanggo kontak listrik?

15-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Kenalan Elektronik Silver, pabrik, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码