Ngalih Rivets Hubungi
  • Air ProNgalih Rivets Hubungi
  • Air ProNgalih Rivets Hubungi
  • Air ProNgalih Rivets Hubungi
  • Air ProNgalih Rivets Hubungi

Ngalih Rivets Hubungi

Rivet kontak obah ngontrol kekuwatan langsung utawa ora langsung, ngoperake listrik listrik liwat arelayor yaiku pamblokiran minyak angkasa gasnemal lan katup listrik.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Moving Kenalan kontak


Hubungi pabrik pabrik rivets, pengalaman produksi pabrik luwih saka 10 taun, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM.



1.   Introduction of the Moving Kenalan kontak


Rivet gerak bergerak ngontrol kekuwatan langsung utawa ora langsung, ngoperasikake tenaga listrik liwat arelayor persediaan injap ofnaturalgasorfuel oilthrough anelectrically dilakokno.


2.   Application of Moving Kenalan kontak


Khusus digunakake kanggo kontak lan medium-ukuran contactor, sirkuit sirkuit, wiwitan, suhu suhu, ngalih, muter, dll.


Moving Contact Rivets



3.   Main Materials for Moving Kenalan kontak


Bahan utama: Ag, AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgSnO2ln2O3, AgZnO,

Bahan dhasar utama: Cu, CuNi



4.Spekifikasi Ngalihake Hubungan


Ukuran bisa disesuaikan

Hubungi dimensi rivet lan toleransi

Item

Kepala Diameter D (mm)

Kepala Kepala T (mm)

Lapisan Ketebalan S (mm)

Shank Diameter d (mm)

Lantai Shank L (mm)

Sphere Radian R (mm)

Rasio Mold θ

Spesifikasi

2.5

0,6-1

0,3-0.4

1.2-1.5

1-2

4-6

9

3

0,8-1.2

0,3-0.5

1.5

6-8

3.5

1,5-2.0

1-3

4

1.0-1.5

2

8-10

4.5

2.0-2.5

5

1.0-2.0

0,4-0.6

2.5

10-15

5.5

2.5-3.0

6

3

15-20

6.5

1.2-2.0

0.5-0.7

3.0-3.5

7

3.5

20-25

8

4

Kesabaran

± 0,1

± 0,05

± 0,05

± 0,05

± 0,15

± 0,2

± 2



5.   Product types for Moving Kenalan kontak


Moving Contact Rivets type



6. Pabrik pabrik rivetMovingContact


Moving Contact Rivets factory

7. Mill certificate kanggoMovingContact rivet



8. Paket lan kiriman kanggo rivetMovingContact


Paket:

Pisanan dilebokake 500-5000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2.Bi Laut, menyang port segara sing dituduhake.


Moving Contact Rivets delivery


9.FAQ


1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


2. Suwene wektu kiriman kanggo kontak listrik?

15-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Ngalih Rivet Hubungi, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码