Rivets Hubungi AgNi Bimetal
  • Air ProRivets Hubungi AgNi Bimetal
  • Air ProRivets Hubungi AgNi Bimetal
  • Air ProRivets Hubungi AgNi Bimetal
  • Air ProRivets Hubungi AgNi Bimetal

Rivets Hubungi AgNi Bimetal

Rivet kontak bimetal AgNi duwe konduktivitas listrik lan termal sing dhuwur, plastisitas sing apik lan resistensi karat busur, uga resistensi kontak sing sithik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rivets Hubungi AgNi Bimetal


Hubungi pabrik pabrik rivet, pengalaman pabrik luwih saka 10 taun, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM.



1.   Introduction of Rivets Hubungi AgNi Bimetal


Rivet kontak bimetal AgNi duwe konduktivitas listrik lan termal sing dhuwur, plastisresi lan arisan sing apik banget, uga resistensi kontak sing sithik.



2.   Application of Rivets Hubungi AgNi Bimetal


Digunakake utamane kanggo kabeh jinis switch, pengontrol, voltageregulator, sirkuit sirkuit, listrik otomotif, magnetik, lan liya-liyane.

Biasane cocog kanggo arus listrik sing ing ngisor 100A, AgNi10 biasane digunakake kanggo kontak contactAC ing ngisor 20A, AgNi (15 ~ 40) bisa mbukak beban listrik sing luwih gedhe.

Rivets Hubungi AgNi Bimetal



3.   Main Materials for Rivets Hubungi AgNi Bimetal


AgNi10 / Cu, AgNi12 / Cu, AgNi15 / Cu, AgNi20 / Cu, AgNi30 / Cu

Babagan

Kapadhetan g / cm3â ‰ ¥

Konduktivitas listrik.cmâ ‰ ¤

Atose alusHVâ ‰ ¥

Kekuwatan tegangMPaâ ‰ ¥

AgNi10

10~10.32

2.10

75

310

AgNi12

10~10.32

2.1

75


AgNi15

9.9~10.23

2.2

76

320

AgNi20

9.8~10.15

2.3

77

320

AgNi30

9.7~9.97

2.7

80


Kanggo beban circuit kurang 20 amp, rivet asring digawe sakaAgNi10.


4.Specification of Rivets Hubungi AgNi Bimetal


Ukuran bisa disesuaikan

Rivets Hubungi AgNi Bimetal specifications


5.   Product types for Rivets Hubungi AgNi Bimetal


a. Logam AgNi tunggal

suwala b. Bimetal AgNi + Cu

c. Tri-metal AgNi "tembaga" AgNi

Rivets Hubungi AgNi Bimetal type


6.   Process of Rivets Hubungi AgNi Bimetal


Rivets Hubungi AgNi Bimetal process


7. Manufacture plant of Rivets Hubungi AgNi Bimetal


Rivets Hubungi AgNi Bimetal factory

8. Quality certificate for Rivets Hubungi AgNi Bimetal



Rivets Hubungi AgNi Bimetal detailsRivets Hubungi AgNi Bimetal certificate




9. Packing and shipping for Rivets Hubungi AgNi Bimetal


Paket:

Pisanan dilebokake 500-5000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.

Rivets Hubungi AgNi Bimetal packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2.Bi Laut, menyang port segara sing dituduhake.


Rivets Hubungi AgNi Bimetal delivery


10.FAQ


1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001

2. Suwene wektu kaleksanan?

15-25 dina gumantung saka materialcondition mentah

3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis

4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.

5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.


Panas Tags: Rivet Hubungi AgNi Bimetal, pabrikan, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码