Hubungi Listrik
  • Air ProHubungi Listrik
  • Air ProHubungi Listrik
  • Air ProHubungi Listrik
  • Air ProHubungi Listrik

Hubungi Listrik

Kontak listrik uga diarani tip, titik, tombol utawa terminal kontak. Iki minangka komponen sirkuit listrik sing ditemokake ing saklar listrik, relay lan breakers. Bisa uga ngontrol daya langsung utawa ora langsung, ngoperake listrik listrik liwat arelayor sumber minyak gasorfuel sing ora ana lan katup listrik sing dioperasikake.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Hubungi Listrik

Pabrik pabrik China kanggo Relay ngalih kontak listrik, pengalaman produksi luwih saka 10 taun, sertifikat kualitas kasedhiya.




1. Introduction of Hubungi Listrik


Hubungan listrik uga diarani tip, titik, tombol utawa terminal akontact. Iku komponen sirkuit listrik ing switch listrik, pemancar lan pemecah.

Hubungan listrik bisa ngontrol kekuwatan langsung utawa ora langsung, ngoper daya listrik liwat relayutawa pasokan ngas ing njeroutawa lenga bahan bakarliwat katup sing diasilake kanthi listrik.



2. Application of Hubungi Listrik


Hubungan listrik utamane digunakake ing macem-macem jinis, relay, kontak, circuit breaker, dll.


Hubungi Listrik Application



3.   Main Materials for Hubungi Listrik


Bahan pasuryan utama: Ag, AgNi, AgCdO, AgW, AgC. AgSnO2, AgSnO2ln2O3, AgZnO,

Bahan dhasar utama: Cu, CuNi



4.   Spesifikasi of Hubungi Listrik


Ukuran bisa disesuaikan

Hubungi rivetdimension lan toleransi

Item

Kepala Diameter D (mm)

Kepala Kepala T (mm)

Lapisan Ketebalan S (mm)

Shank Diameter d (mm)

Lantai Shank L (mm)

Sphere Radian R (mm)

Rasio Mold θ

Spesifikasi

2.5

0,6-1

0,3-0.4

1.2-1.5

1-2

4-6

9

3

0,8-1.2

0,3-0.5

1.5

6-8

3.5

1,5-2.0

1-3

4

1.0-1.5

2

8-10

4.5

2.0-2.5

5

1.0-2.0

0,4-0.6

2.5

10-15

5.5

2.5-3.0

6

3

15-20

6.5

1.2-2.0

0.5-0.7

3.0-3.5

7

3.5

20-25

8

4

Kesabaran

± 0,1

± 0,05

± 0,05

± 0,05

± 0,15

± 0,2

± 2


5.   Product Types of Hubungi Listrik


Hubungi Listrik Type



6. Pabrik pabrik ElectricalContact


Hubungi Listrik factory

7. Mill certificate kanggo ElectricalContact



8. Packing and shipping for Hubungi Listrik


Paket:

Pisanan dilebokake 500-5000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2.Bi Laut, menyang port segara sing dituduhake.


Hubungi Listrik delivery



9. FAQ


1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


2. Suwene wektu kiriman kanggo kontak listrik?

15-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Hubungi Listrik, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码